Seriály a filmy

17. března 2022 20:18

red

Exkluzivní ukázka ze ZOO: Albert pátrá, jak je to se Sid. Do zoo pozve její mámu

ZOO (14): Pravda o Sid

Sid má pro Alberta obzvláštní hodnotu. Kdyby se mu podařilo dostat se jejím prostřednictvím do jedné z nejbohatších rodin u nás, bylo by to terno. Neváhá proto a po totožnosti Sid začíná pátrat ihned u zdroje – u její maminky. To, co zjistí, ho zaskočí! Sledujte to v exkluzivní ukázce z 14. epizody seriálu ZOO, na kterou se mrkněte v úterý večer na Primě nebo už teď v předpremiéře v iPrima Videopůjčovně.

Albert se v zoologické zahradě potká s maminkou Sid a pokusí se zjistit, jak to se Sid ve skutečnosti je. Své dotazy chytře zaobalí do dotazů z pozice marketingového ředitele.

Jak to s pomocnicí ze ZOO opravdu je?

Z toho, co zjistí, bude nicméně poměrně zmatený. Bohatá rodina Novotných se totiž tváří, že dcera Sidonie je na studiích v Americe. Má se Sid napřímo zeptat, jak se věci mají? Vždyť Sid má být jeho zlatou žílou a vstupem k bohatství, ještě tak aby si o pokazil.

To, co k ní Albert cítí, to opravdu není čirá láska, ale dokonce ani úcta, Sid je pro něj prostě chodící peněženka, s níž se lze tu a tam pobavit. Užívat milostných avantýr si totiž bez skrupulí dokáže i s asistentkou Adélou. Aby se mu to nezačalo trochu komplikovat!

Mrkněte se na to v další epizodě seriálu ZOO, kterou sledujte už teď on-line v iPrima Videopůjčovně nebo v úterý večer na Primě!

Sdílejte článek
Štítky Amerika David Gránský zoologická zahrada TV Prima seriál ZOO Sido zoo online Sidonie exkluzivní ukázka

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.