Exkluzivní ukázky: Žádost o ruku skončí trojnásobnou náloží facek

ZOO (32) - upoutávka

Ne každá žádost o ruku dopadne šťastně. Ale takových, po nichž následuje jedna facka za druhou, moc nebývá. Ve známém seriálu ovšem dojde i na to. Jitka Sedláčková zažije jako Helenka nádhernou životní chvíli, kterou vzápětí vystřídá zklamání a vztek. Ještěže má na blízku kamarádku Vandu Hybnerovou. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Jitka Sedláčková je jako ošetřovatelka Helenka v oblíbeném seriálu zamilovaná až po uši. Učitel Honza si získal její srdce a ona se vznáší na obláčku zamilovanosti. Ačkoliv ji před ním její kamarádka Stáňa už jednou varovala, když se ji v Helenině nepřítomnosti pokusil svést, bývalá dětská hvězda dobře míněných rad nedbá a vede si svou.

Když ji ale Aleš Procházka v roli učitele Bílkovského požádá o finanční výpomoc, aby si společně mohli pořídit chatu, začne jí to být maličko podezřelé. Peníze nazbyt naštěstí nemá, takže o nic nepřijde, ale vzbudí to v ní jisté pochybnosti. A to netuší, co odhalí Stáňa.

Ta se úplnou náhodou potká v zoo s učitelkou Bílkovskou. Zatímco s ní čeká na její žáky, aby je mohla po zahradě provést, dají se do řeči. Z toho, co Vanda Hybnerová jako Stáňa zjistí, je v naprostém šoku. V dalším díle seriálu ZOO, který uvidíte v úterý večer na Primě, se totiž ukáže, že přítel Helenky je ženatý! Bulíky na nos tak věší nejen jí, ale i své nicnetušící manželce.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso.

Nepovedená žádost o ruku

Stáňa se nakonec rozhodne říct Bílkovské o jejím choti pravdu. Pozve ji znovu do zoo a zavede za Helenou a Honzou zrovna v momentě, kdy učitel ošetřovatelku žádá o ruku. „Odpusť, že si tady před tebou nekleknu a rovnou se tě zeptám. Vezmeš si mě?“ ptá se jí s červenou krabičkou v ruce. „To teda nevezme! Co to tady zkoušíš, ty haj*le?“ vyruší je jeho manželka.

S něčím takovým prolhaný Honza rozhodně nepočítal. Stáňa ho ale pěkně převezla. Trojnásobnou nálož facek si jednoznačně zasloužil. Snad se z toho jeho manželka i Helenka brzy oklepou a najdou někoho, kdo si jejich lásky bude vážit a nebude je obelhávat.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.