Seriály a filmy

5. dubna 2022 05:50

red

Exkluzivní ukázky ze ZOO: Marek skončí s Markétou v posteli!

ZOO (18) - Sid pošle Alberta do háje

Sledujte exkluzivní ukázky z 18. epizody seriálu ZOO. Na tu se můžete mrknout už teď on-line v iPrima Videopůjčovně nebo v úterý večer na Primě. Jak se dají Marek s Markétou dohromady?

Ředitelka zoo Roklová řeší snahy starosty odstranit ji z funkce a dosadit za ni svého „koně“. Starosta je ale už druhý v pořadí, potýkat se musí s podobnými snahami od Lubora a Alberta. Zdá se však, že se z nesmiřitelných rivalů stávají spojenci proti starostovi.

Markovi to v poslední době neklape s Mínou. I když Mína neukončila svůj vztah s milencem, neustále žárlí na Viky. Dojde jí trpělivost a Marka na oko opustí. Z nastalé situace bude Marek poměrně rozčarovaný, vyřeší ji ale velmi zajímavým způsobem. Marek totiž není jediný, komu to ve vztazích v nedávné době moc nefunguje…

Sledujte exkluzivní ukázku:

Eliška Krásná má v zoo tajného ctitele. Jenže koho? Eliška si stále myslí, že se jen její matka snaží jí udělat radost. Ukáže se však, že Eliška nemá ctitele jen jednoho, ale dokonce dva.

Sid je stále zamilovaná do Alberta, čeká ji ale velké prozření, o které se zaslouží Eliška Krásná. Albert zve Sid na romantický výlet na ranč. Eliška ovšem o pověstném ranči prozradí zvláštní skutečnosti, které Sid vytočí natolik, že začne vážně uvažovat o tom, že zkazky o Albertovi jsou pravdivé. Albert ale zdaleka ještě nevytáhl všechny své trumfy!

Další epizodu seriálu ZOO sledujte v úterý ve 20:15 na Primě!

Sdílejte článek
Štítky FTV Prima zoologická zahrada TV Prima Sido zoo online seriál zoo exkuzivní ukázky

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.