Celebrity

14. prosince 2023 12:32

Vanesa Havlíková

Fanoušci se strachují o Neckáře, s bratrem ruší koncerty: Jsme unavení a staří, říkají

Václav Neckář řekl, proč ruší koncerty

Příznivce zpěváka Václava Neckáře (80) nepotěšila zpráva ohledně zrušení plánovaných vystoupení, kterou před nedávnem kapela Bacily oficiálně uveřejnila. Hudebník Jan Neckář (74) nyní pro CNN Prima NEWS objasnil, co za zrušením koncertů stojí.

„Od 1. ledna 2024 skupina Bacily ruší do odvolání všechna svá vystoupení. Omlouváme se divákům, našim fanouškům a za vzniklé komplikace všem pořadatelům,“ zveřejnila kapela v oficiálním prohlášení.

Čtěte také: Václav Neckář si k osmdesátce přeje čas bez válek. Snad se nám to někdy podaří, doufá

Zdravotní problémy Václava Neckáře vyvráceny

Ve chvíli, kdy se fanoušci tuto zprávu dozvěděli, začali se obávat, zda za vším nestojí zdravotní problémy. „Dojíždíme poslední tři koncerty. V Brně máme jeden, pak v Jeseníku a nakonec poslední letošní v Českých Budějovicích. Poté si uděláme větší pauzu, a to ze spousty důvodů,“ vysvětlil v pořadu Showtime Jan Neckář.

„Měli jsme bráchovy osmdesátiny. Za tím bylo plno starostí a práce. Takže jsme trochu unavení, už jsme staří. Myslím, že si zasloužíme chvíli pauzu,“ dodal bratr Václava Neckáře. Zpěvák se již před časem se zdravotními problémy potýkal, není tedy divu, že se fanoušci o jeho zdraví obávali. Menší zdravotní komplikace nyní provází Jana.

Václav Neckář nedávno oslavil osmdesáté narozeniny:

„Mám prsty s artritidou, bolí mě každý úhoz do kláves. Je toho moc. Nashromáždily se různé neduhy,“ uvedl. Zato Václav je prý ale stále jako rybička. „Brácha by pokračoval dál. Říká, že jeho z toho pódia budou muset sestřelit,“ objasnil hudebník s tím, že ho zrušení koncertů samozřejmě mrzí, ale že si musí oba trochu odpočinout.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.