Václav Neckář si k osmdesátce přeje čas bez válek. Snad se nám to někdy podaří, doufá

Václav Neckář bude mít zanedlouho kulatiny

Populární český zpěvák už zanedlouho oslaví významné kulatiny. Na narozeninovém dortu sfoukne 80 svíček. Známý písničkář promluvil o tom, jaké jsou jeho sny a popsal také plánovanou oslavu a svou autobiografickou knihu.

Ke svému významnému jubileu se Václav Neckář rozhodl uspořádat narozeninový koncert. Mimo to nahrál nejnovější písničku s názvem Snílek, kterou pro něj napsali Jaromír Švejdík a Dušan Neuwerth, autoři skladby Půlnoční. Text, který zpívá Václav Neckář, je jasným důkazem toho, že i v osmdesáti letech může mít člověk sny.

Mohlo by vás zajímat: Zákulisí pohádky Šíleně smutná princezna: Byli Neckář s Vondráčkovou milenci?

A o čem sní známý písničkář? „Víte, já jsem se narodil ve válce a já bych chtěl, aby lidi měli dobrý čas a bez válek. Já vím, že to je sen, ale doufám, že se nám to někdy podaří,“ říká Václav Neckář v rozhovoru pro pořad Showtime.

Narozeninový koncert a autobiografie

Zpěvák podle svých slov žádné bujaré oslavy neplánuje. „No, tak já moc neslavím, myslím, že naposledy před dvaceti lety, pak už jsem žádné oslavy nedělal,“ vzpomíná autor hitu Mýdlový princ. Jeho bratr Jan Neckář ale doplní, že se něco přece jen chystá. „No já si myslím, že malinkou oslavu uděláme v divadle Hybernia 22.října, den před narozeninami a máme tam i hosty, přijďte se podívat,“ láká diváky Honza.

Čtěte také: Zpěvák Václav Neckář promluvil o svém zdraví. Svěřil se, jak na tom je

Kromě koncertu si po fanoušky Václav Neckář připravil také vlastní autobiografii. „Snažil jsem se nezapomenout za těch 80 let pár věcí dobrých, někdy zlých, tak něco jsme tam napsali,“ popisuje svou knihu Václav. „No, v podtextu autobiografie je název Všechny mé války, takže je tam spoustu i takových věcí, které nebyly úplně příjemné, protože v téhle branži se dějí i různý nekalé věci,“ dodává bratr Jan Neckář.

Václav a Jan Neckářovi spolu pracují už několik let a podle všeho se to občas bez nějaké té hádky neobejde. „Ono to není moc umění… To je jednoduchý, my se hádáme v podstatě téměř celý život, ale je to vždycky o něčem, vždycky o něco. Není to hádka jenom taková, že bychom se neměli rádi, vždycky jde o věc,“ popisuje Jan Neckář, který je také hudebník.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.