Celebrity

6. srpna 2024 11:45

Josef Šťastna

Fantom s boxerem dál uniká. Policie stále netuší, kdo napadl Miraie. Kriminalisté hledají stopu

Mirai v nemocnici

Kdo napadl zpěváka a muzikanta Miraie Navrátila a zlomil mu čelist? To se stále neví. Policie přes víkend žádný posun ve vyšetřování neudělala. Člověk, který Miraiovi přerazil čelist, tak dál uniká spravedlnosti.

Policie v pondělí pro magazín Showtime uvedla, že v případu Miraie Navrátila nedošlo k žádnému posunu ve vyšetřování. Policisté znovu zopakovali výzvu, aby se jim ozval kdokoliv, kdo u útoku byl či o něm něco ví. Policisté se potřebují chytnout nějaké stopy, čekají na klíčové svědectví, veřejnost prosí o spolupráci.

K napadení zpěváka mělo dojít na jednom z koncertů zpěváka Eda Sheerana v Hradci Králové, vystoupení se konalo minulý víkend. „Policisté z moci úřední zahájili úkony trestního řízení pro zločin ublížení na zdraví, za což hrozí trest odnětí svobody na dva roky až osm let,“ sdělila magazínu Showtime policejní mluvčí Iva Kormošová.

ČTĚTE TAKÉ: Zpěváka Miraie zbili kvůli dívce, tvrdí zdroj. Měl se jí dvořit, i když byla zadaná

Policisté žádají svědky události, aby zavolali na bezplatnou linku 158. Zároveň shání videozáznamy údajné potyčky. Během víkendu žádný zásadní objev policisté neudělali. Mirai Navrátil tak stále neví, proč byl v Hradci Králové napaden. Tvrdí, že útok žádným způsobem nevyprovokoval.

„Já se jdu hojit, ale ať nekolují pohádky. Čekal jsem na tágo. Najednou šlupka bez varování a hotovo. Žádné šarvátky, žádné interakce, ani mejdan. S kapelou odsuzujeme jakýkoliv druh násilí,“ popsal zpěvák na Instagramu.

Navrátil má nadvakrát zlomenou čelist, kvůli čemuž musel absolvovat operaci. Kapela zároveň zrušila naplánované koncerty. „Mám kus titanu a pár šroubů v hubě, ale jinak žádné drama,“ dal fanouškům vědět na Instagramu.

Agresor a napadený se znají z hudební branže?

Podle webu Super.cz je možné, že útočník napadeného znal. Zdroje, které se obrátily na redakci Super.cz, uvedly, že frontman kapely Mirai měl mít poměr s jednou ze známých českých krásek. To se doneslo jejímu partnerovi, kterým má být jiný populární český umělec. „Na koncertě Eda Sheerana se potkali. Mirai měl hodně upito a střílel si z něj. A jeho kamarádi pak začali hájit jeho čest. Bohužel to skončilo tak, jak to skončilo, a Mirai nedopadl dobře,“ uvedl pro Super.cz jejich zdroj.

Také zdroje webu Expres.cz naznačují, že mělo jít o potyčku mezi lidmi, kteří se dobře znají. Navrátila měl napadnout kolega ze showbyznysu kvůli slavné ženě, s níž měl zkoušet flirtovat. To jsou ale informace, která policie nepotvrdila. Tajemný útočník zmizel a policie ho nemůže zatím najít.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.