První slova Miraie Navrátila k údajné rvačce. Ránu prý dostal bez varování

Mirai v nemocnici

Zpěvák a kytarista kapely Mirai odpočívá po náročné operaci čelisti, kterou podle všeho podstoupil v úterý. Mezitím se po internetu rozšířilo hned několik verzí, jak měl k úrazu Mirai Navrátil přijít. Sám se teď poprvé k celé kauze vyjádřil na Instagramu.

„Já se jdu hojit, ale ať nekolují pohádky. Čekal jsem na tágo. Najednou šlupka bez varování a hotovo. Žádné šarvátky, žádné interakce, ani mejdan. S kapelou odsuzujeme jakýkoliv druh násilí,“ napsal Mirai do stories na Instagramu.

Vyvrátil tak verzi, která kolovala médii. Podle některých „svědků“, kteří se ozvali v komentářích na sociálních sítích nebo přímo médiím, mělo prý dojít k rvačce, kdy Mirai dostal lidově řečeno „přes držku“, kvůli zadané dívce, o níž se měl zpěvák v neděli po koncertu Eda Sheerana pokoušet.

Do napadení zpěváka se vložila policie

Do případu se nyní vložila i policie, která na svých stránkách prosí svědky incidentu, aby se přihlásili nebo poskytli videozáznamy. „Na základě vydaných informací v mediálním prostředí, které se týkaly údajného fyzického napadení zpěváka skupiny Mirai, se obracíme na veřejnost s žádostí o pomoc. K uvedenému napadení mělo dojít v době konání buď prvního nebo druhého koncertu Eda Sheerana v Hradci Králové (27. 7. – 28. 7. 2024). Policisté z moci úřední zahájili úkony trestního řízení pro zločin ublížení na zdraví, za což hrozí trest odnětí svobody na 2 až 8 let. Žádáme občany, kteří byli svědky události, nebo mají k dispozici videozáznamy, ať zavolají na bezplatnou linku 158.“


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 9. 2024

Berani, dnes budete nejšťastnější mimo dosah zvědavých očí. Nemáte náladu na přátelství ani na účast v planých pomluvách. Zdá se, že už nějakou dobu vedete stejné rozhovory se stejnými lidmi. Cítíte se tak znuděně, že byste mohli křičet. Abyste se tomu vyhnuli, stravte dnes klidný čas o samotě, pokud můžete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.