Mirai se pobil kvůli holce a dostal boxerem. Nyní má půvabnou pečovatelku

Pozadí hospitalizace a operace, kterou v minulých dnech podstoupil Mirai Navrátil, odhalilo nové detaily včetně těch z jeho soukromí. Rvačka, po níž skončil s nadvakrát zlomenou čelistí, se měla odehrát kvůli zadané dívce, o níž se zpěvák měl pokoušet. Nyní však vyšlo najevo, že okolo Miraie se v poslední době točí i pohledná blondýnka pocházející z jeho rodného města.

Zlomená čelist kvůli zadané dívce

Když Mirai Navrátil konečně prolomil mlčení okolo své operace a s tím spojeného rušení koncertů, všechny tím šokoval. „Mám kus titanu a pár šroubů v hubě, protože mám na dvou místech zlomenou čelist, ale jinak žádné drama,“ popsal frontman kapely Mirai fotku, kde má výrazně nateklou spodní část obličeje. Ihned se rozjely spekulace o tom, jak k takovému zranění mohl přijít, přičemž se nejčastěji skloňuje fyzický konflikt.

Deník Blesk nyní přišel s podrobnostmi vzniku rvačky, při níž Mirai vážné zranění čelisti utrpěl. Dle jeho zdroje si hudebník o víkendu užíval v Hradci Králové na koncertu Eda Sheerana a možná to maličko přehnal s pitím. Následně mu do oka padla jedna slečna, které se měl začít intenzivně dvořit, přičemž údajně ignoroval opakované upozornění jejího partnera, ať ji nechá na pokoji.

Když slova pobouřeného muže nezabrala, přišly na řadu činy. Vytáhl kovového boxera a Miraie udeřil přímo na čelist. Což by odpovídalo dvojité zlomenině spodní čelisti, které by člověk normální pěstí jen tak nedosáhl. S podivem také je, že i když Mirai zranění utrpěl o víkendu v Hradci Králové, operovali jej až o dva dny později v Ostravě. Celých 48 hodin tak s vážným zraněním ještě fungoval bez vyhledání lékaře.

Mohlo by vás zajímat: Supermodelka Pavlína Pořízková opět šokovala. Nechala se nafotit nahoře bez

Byť lze pochopit, proč si útočník odmítl přebírání své dívky nechat líbit, způsobil frontmanovi populární kapely vážné zranění, za které by ho mohl čekat nepříjemný trest. Mirai, jeho kapela i manažerka však mimo pár fotek na sociálních sítích striktně mlčí, a tak není jasné, zda je tato verze pravdivá ani zda se Navrátil chystá podniknout nějaké právní kroky. Existují totiž i spekulace spojené s tím, že titanový plát a šrouby v čelisti by mohly mít negativní dopad na jeho schopnost zpívat.

Randí s půvabnou blondýnkou z Frýdku-Místku?

A aby toho nebylo málo, zatímco kvůli jedné dívce si Mirai nechal doslova „rozbít hubu“, druhá o něj dost možná nyní u postele pečuje a dává mu onu „kašovitou stravu“, kterou nyní zpěvák dle svých slov bude muset pár týdnů konzumovat. Pro změnu web eXtra.cz totiž přišel s informací, že zpěvák aktuálně není tak úplně single, jelikož i dle sociálních sítí v poslední době trávil mnoho času s jistou půvabnou blondýnkou.

Mohlo by vás zajímat: Dara Rolins ukázala obličej a negativní komentáře zmizely. Krásně si to sedlo, píšou lidé

Ta pochází stejně jako on z Frýdku-Místku, a tak to do Ostravy, kde Mirai aktuálně leží v nemocnici a kde žije i jeho rodina, nemá daleko. Soudě dle postů ze sociálních sítí obou se zdá, že pár pravidelně cestuje mezi Prahou a Frýdkem-Místkem a že ji Mirai už několikrát „svezl“ v letadle v oblacích. Blondýnka měla Miraie doprovodit i při jeho nedávné účasti v Show Jana Krause a zpěvák už ji dle jiné fotky představil své rodině.

Koncem roku 2023 se Mirai rozešel se svou dlouholetou partnerkou Michaelou Buschovou, která jej vyměnila za charismatického fotbalistu. Od té doby je oficiálně single, byť je jisté, že pohledný a populární zpěvák nepochybně nezahálí a nadále randí s cílem najít tu pravou. A jak se zdá, možná už ve skutečnosti uspěl.

Informace, že Mirai skončil v nemocnici a musel podstoupit náročnou operaci, jeho fanoušky šokovala:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 9. 2024

Berani, dnes možná budete chtít vyzkoušet něco úplně nového. Pokud jste to ještě nikdy nedělali, zkuste se vyjádřit tancem. I když jste přesvědčeni, že máte obě nohy levé, možná budete překvapeni. Ať už je váš styl jakýkoli, určitě se najde typ tance, který zvládnete, ať už je to tak jednoduchý tanec jako twist, nebo tak okázalý jako flamenco. Budete se cítit skvěle a navíc je to dobré cvičení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.