Supermodelka Pavlína Pořízková opět šokovala. Nechala se nafotit nahoře bez

Bývalá supermodelka Pavlína Pořízková znovu ukázala, že rozhodně nepatří „do starého železa“. Do časopisu se nechala nafotit jen v saténové sukni a ňadra zakryla jen velmi decentně a nenechala tak fanouškům příliš prostoru pro fantazii.

Pavlína Pořízková (59) se čas od času ukáže v celé své kráse a za svou přirozenost stále sklízí obdiv. Pro časopis Elle se nechala nafotit v elastické wrap sukni a nahoře bez. Módní kousek značky Anamé tak krásně vynikl. Jedno ňadro modelka skryla rukou, přes druhé měla volně pohozených jen několik pramenů vlasů.

Všechny dobré věci jsou nacpané do tohoto těla

Pavlína Pořízková je známá tím, že si s nahotou ani na prahu šedesátky hlavu neláme. K jinému vyzývavému snímku loni napsala: „Protože nemám co skrývat. Konečně se cítím pohodlně ve své kůži. Nepotřebuji brnění, když už jsem vyzbrojená svými zkušenostmi a moudrostí, kterou jsem díky nim získala. Všechny opravdu dobré věci jsou nacpané do tohoto těla a navenek neviditelné. To ale neznamená, že neexistují. Je to totiž to, co mě drží vzpřímenou a hrdou – i když jsem svlečená.“

Na svém instagramovém profilu Pavlína Pořízková dlouhodobě bojuje za přirozenou krásu, což se jí už vymstilo. Kvůli své přirozenosti dokonce přišla o pracovní zakázku. Na sociální sítě totiž vyvěsila fotku bez líčidel, což se později ukázalo jako problém.

„Po sdílení příspěvku se mi ozvali z práce, o kterou jsem se ucházela, a řekli: ‚Teď už vás bohužel nemůžeme vzít,‘“ přiznala v rozhovoru pro americkou stanici CBS a rovnou si postěžovala: „Vždycky jsem byla kritická k těm, kteří své tělo vylepšovali injekcemi a plastickými zákroky. Teď si ale myslím, že je hodně těžké být ženou, zvlášť když vám je přes padesát,“ posteskla si bývalá topmodelka.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 9. 2024

Berani, dnes možná budete chtít vyzkoušet něco úplně nového. Pokud jste to ještě nikdy nedělali, zkuste se vyjádřit tancem. I když jste přesvědčeni, že máte obě nohy levé, možná budete překvapeni. Ať už je váš styl jakýkoli, určitě se najde typ tance, který zvládnete, ať už je to tak jednoduchý tanec jako twist, nebo tak okázalý jako flamenco. Budete se cítit skvěle a navíc je to dobré cvičení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.