Celebrity

2. února 2024 12:40

Tomáš Durčák

Supermodelka Pořízková je po operaci kyčlí. Nezdráhala se ukázat jizvy i odhalené tělo

První známá supermodelka původem z Česka, Pavlína Pořízková (58), má za sebou operaci, při níž jí lékaři vyměnili oba kyčelní klouby. Po zákroku, který měl napravit její vrozenou vadu kyčle, jež jí v kombinaci s léty na přehlídkových molech způsobovala velké bolesti, se cítí skvěle. Tak skvěle, že se už fanouškům stihla pochlubit nejen jizvami, ale i zbytkem svého výstavního těla.

Pavlína Pořízková nic neponechala náhodě a pro operaci zvolila kliniku NYU Langone a zdejšího prvotřídního specialistu, s jehož vyhledáním jí pomohli rodiče, sami zdravotní specialisté. „Doktor Davidovitch je tady tak trochu rocková hvězda – v tom nejlepším smyslu. Už dvě hodiny po operaci jsem se dokázala postavit s chodítkem, i když jsem upřímně ještě stále byla lehce mimo z anestezie,“ popsala zákrok na Instagramu supermodelka.

Poslední dny už tak Pořízková tráví v domácím léčení a dle jejích slov už čtvrtý den po operaci zvládla chodit sama zcela bez pomoci i po schodech. Zároveň přiznala, že i s pooperačními bolestmi ji kyčle už nyní bolí méně než před operací. Nyní, když má to nejhorší za sebou, začíná modelka řešit jizvy, které jí po zákroku zůstanou.

Rozhodla se proto na sociálních sítích sdílet to, jak se na jizvy připravovala už před samotnou operací. Popsala i to, jak vzpomínku na výměnu svých kyčlí, která s ní od nynějška bude navždy, vnímá. Zároveň sdílela fotografii, na níž může více než milion sledujících modelčina profilu na Instagramu pozorovat nejen jizvy, ale i zbytek jejího těla, jež ani omylem nenaznačuje, že by příští rok mělo oslavit šedesát let.

„Vím, že se ty jizvy co nevidět stanou mou součástí. Budou připomínkou staré bolesti a nových vítězství. Přidají se ke všem dalším jizvám na mém těle, i mysli, a společně vytvoří část toho, co tvoří mé já. A stejně jako všechny další jizvy na mém zevnějšku i v mém nitru, i tyto přijmu a budu na ně hrdá,“ napsala Pořízková, jak se snaží mentálně k jizvám po zákroku přistupovat. „Ale ucházet se o jakékoli další rozhodně nemám v úmyslu,“ dodala supermodelka.

Pořízková je známá tím, že si s nahotou ani na prahu šedesátky hlavu neláme. K možná ještě vyzývavějšímu snímku loni napsala: „Protože nemám co skrývat. Konečně se cítím pohodlně ve své kůži. Nepotřebuji brnění, když už jsem vyzbrojená svými zkušenostmi a moudrostí, kterou jsem díky nim získala. Všechny opravdu dobré věci jsou nacpané do tohoto těla a navenek neviditelné. To ale neznamená, že neexistují. Je to totiž to, co mě drží vzpřímenou a hrdou – i když jsem svlečená.“

Pavlína Pořízková má o nahotě a ženské provokaci i v pokročilém věku jasno:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.