Pavlína Pořízková ukázala nahé tělo. Tvrdí, že před šedesátkou nemusí nic skrývat

Supermodelka Pavlína Pořízková dává znovu na obdiv svou postavičku a ukazuje, že i dávno po padesátce se žena může cítit ve svém těle dobře.

Pavlína Pořízková (57) je rodačka z Prostějova, která v devadesátých letech uspěla za velkou louží a stala se z ní světová supermodelka. Tehdy se jako nejmladší modelka objevila na obálce časopisu Sports Illustrated. Okouzlující a 179 cm vysoká blondýnka nikdy nepatřila k těm nejstydlivějším a za svou kariéru se několikrát objevila nahoře bez.

Roli si střihla dokonce i ve filmu a paparazzi ji častokrát vyfotili na dovolené bez vrchní části plavek. Pořízková není z těch, kterým by to vadilo. Sama častokrát sdílela své provokativní a obnažené fotografie na sociálních sítích a staví sama sebe do hrdé bojovnice za přirozené stárnutí. Podle svých slov nikdy nepodstoupila žádnou plastiku ani estetické úpravy. Častokrát ukazuje realitu a svou knihu pojmenovala příznačně Bez filtru.

Nový rok přivítala intimní fotografií

Na svém Instagramu sdílela novoroční fotografii, na které je oblečená pouze do černých kalhotek. „Nový rok se před námi dokořán otevírá. Vítám ho nahá,“ napsala Pořízková ke své fotografii, na které si zakrývá ňadra pouze svými pažemi.

„Protože nemám co skrývat. Konečně se cítím pohodlně ve své kůži. Nepotřebuji brnění, když už jsem vyzbrojená svými zkušenostmi a moudrostí, kterou jsem díky nim získala. Všechny opravdu dobré věci jsou nacpané do tohoto těla a navenek neviditelné. To ale neznamená, že neexistují. Je to totiž to, co mě drží vzpřímenou a hrdou – i když jsem svlečená,“ pokračoval popisek snímku.

„Myslím, že jsme udělali obrovské pokroky v tom, jak dokážeme přijímat různé druhy krásy. Myslím, že velikost, barva kůže a všechny tyto věci, které kdysi bývaly tak jednotné, se nyní rozšířily na docela širokou škálu různých stupňů. Ale věk a stárnutí je něco jako poslední hranice,“ sdělila Pořízková pro web Page Six. A jak to, že vypadá stále tak dobře? „Všechny procedury, které podstupuji, jsou neinvazivní a jemné,“ nechala se slyšet vdova po hudebníkovi Ricovi Ocasekovi, s nímž má dva syny. Sama si nemůže vynachválit laserové ošetření.

Sdílejte článek
Štítky Instagram krása kůže Nový rok stárnutí celebrity Prostějov Pavlína Pořízková Sports Illustrated nahota Bez filtru supermodelka

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.