Celebrity

29. července 2024 09:07

redakce Prima Ženy

Ewa Farna v euforii. Fotka s Edem Sheeranem a koncert před stovkou tisíc lidí

Ed Sheeran v Hradci

Zpěvačka Ewa Farna oslavila ohromný kariérní úspěch. Jako předskokanku si ji na dva koncerty v Hradci Králové vybral světoznámý zpěvák Ed Sheeran. Během dvou dnů tak měla možnost se svou kapelou vystoupit před zhruba stovkou tisíc lidí. Došlo ovšem i na osobní setkání s Edem, ze kterého byla nadšená nejen samotná Ewa.

„To si děláš pr*el?“ reagovala Ewa Farna na zprávu, která se jí zobrazila na hodinkách. Stálo v ní: „Ed Sheeran by rád pozdravil Ewu, pokud bude mít čas.“ Video se záběry z celého zážitku včetně koncertování a konečně i fotky se slavným zpěvákem Ewa Farna sdílela na Instagramu.

Tahle sobota mi vyrazila dech

„Vidíme se na 360 stage. Jsem unešena a naplněna vděkem,“ radovala se Ewa Farna v den, kdy se dozvěděla, že si ji Ed Sheeran vybral. Na úžasný zážitek zpěvačka nejspíš nikdy nezapomene. „Tahle sobota mi vyrazila dech,“ napsala o víkendu na Instagram. Během dvou víkendových dnů měla možnost vystoupit se svou kapelou před zhruba stovkou tisíc lidí.

Podpora od kamarádky herečky

Nedávno Ewa Farna podpořila svou kamarádku, herečku Terezu Rambu, na premiéře filmu Deník alkoholičky, ve kterém Ramba ztvárnila hlavní roli. Teď naopak ona vyjádřila podporu Ewě, a to peprnými slovy, které zjemnila angličtinou. Ve zprávě jí velmi stručně sdělila, že je na ni pyšná: „Ach! I'm so fucking proud of you do hajzlu my queen!!!“

Z videí, které sdílela Ewa Farna, ale i její fanoušci na sociálních sítích, je jasné, že si všichni koncerty skvěle užili. Ewa také ukázala vyladěné outfity, nechyběly stříbrné vysoké kozačky a podle fanoušků tak zpěvačka znovu předvedla, že má na to, vystupovat jako světová star.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 9. 2024

Berani, dnes budete nejšťastnější mimo dosah zvědavých očí. Nemáte náladu na přátelství ani na účast v planých pomluvách. Zdá se, že už nějakou dobu vedete stejné rozhovory se stejnými lidmi. Cítíte se tak znuděně, že byste mohli křičet. Abyste se tomu vyhnuli, stravte dnes klidný čas o samotě, pokud můžete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.