Celebrity

3. července 2024 20:06

Michaela Vlčková

Ewa Farna slaví ohromný úspěch. Ke spolupráci si ji vybral slavný Ed Sheeran

Zpěvačka Ewa Farna (30) aktuálně prožívá neskutečné nadšení. Bude totiž předskakovat Edu Sheeranovi (33) při červencových koncertech v Hradci Králové. Farna dokonce prozradila, že si ji vybral samotný zpěvák.

Ewa Farna jen těžko dokázala skrýt emoce. „Tohle je šílený, ale je to pravda,“ pochlubila se Farna na sociální síti Instagram radostnou novinkou.

Podívejte se: Ewa Farna s manželem zdědili nádherný dům. Prodejem by vydělali nejmíň desítky milionů

„Special guest dvou koncertů Eda Sheerana, každý pro 50 000 lidí,“ napsala muzikantka. Navíc prozradila, že si ji zpěvák vybral jako jednu z mála lokálních supportů na celosvětovém turné.

Britský zpěvák Ed Sheeran, který se vrací do Česka po pěti letech, vystoupí v Hradci Králové. Dvojice koncertů se uskuteční v sobotu 27. července a v neděli 28. července. Show se bude konat v multifunkčním Parku 360 v rámci série Rock for People Concerts.

„Vidíme se na 360 stage. Jsem unešena a naplněna vděkem,“ radovala se a fanouškům připomněla, že zbývá posledních pár lístků na nedělní koncert.

Kromě Ewy Farne vystoupí na koncertě Eda Sheerana také populární zpěvák Calum Scott, který se dostal do povědomí v dubnu 2015, když v soutěži Británie má talent získal Zlatý bzučák od porotce Simona Cowella. Známý je například pro hit s producentem Lost Frequencies Where Are You Now či skladbu Whistle s producentem Jax Jonesem.

Nejdivočejší outfit ve Varech: Barbie Jiráčková šokovala lázeňské město:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.