Celebrity

12. prosince 2023 19:12

Tomáš Durčák

Mirai Navrátil o rozchodu s partnerkou Míšou: Nechci zatěžovat své okolí a veřejnost

Mirai Navrátil se vyjádřil ke svému rozchodu s partnerkou

Nejen kapela Mirai, ale i její frontman Mirai Navrátil se aktuálně chystá na zasloužený vánoční odpočinek. Svátky však nestráví jen v rodném Frýdku-Místku, ale také návštěvami příbuzných. Jak vypadá jejich netradiční „teplo domova“, mají na Vánoce skrz maminku nějaké japonské tradice a jsou pravdivé spekulace, že letos bude Mirai u stromečku už bez své dlouholeté partnerky Míši?

Mají venku tři úspěšné desky, nově také hudební zpěvník a odnesli si letos stříbrného Slavíka. Kapele Mirai se tak nyní daří náramně a její členové se aktuálně po všech pracovních povinnostech chystají na vánoční odpočinek. To platí i pro frontmana skupiny, který jej bude trávit ve Frýdku Místku. Ale nejen tam. „Druhý svátek vánoční pak navštívíme nejbližší rodinu, babičku, strejdu, bratrance, protože všichni bydlí někde po čertech, ďáblech nebo v zahraničí,“ popsal své sváteční plány pro pořad SHOWTIME Mirai Navrátil.

„Většinou máme taky takový sportovní vánoční turnaj v badmintonu, a to mě vždycky baví nejvíc,“ popsal jednu z každoročních rodinných tradic zpěvák známé kapely. Přiznal přitom, že jejich rodinná pohoda vypadá doma asi trošku jinak, než je jinde běžné: „Máme takový specifický jízlivo-satirický humor, takže to teplo domova se projevuje spíš jiným způsobem než nekonečnou laskavostí. Ale ono to tam vlastně je, jenom v takové nabroušenější podobě.

Svérázný humor i nálada však podle hudebníka rodině ve skutečnosti svědčí. „Nedá se mluvit o tom, že by něco nefungovalo nebo bylo špatně. Táta s mámou jsou 30 let, mamka to tady jako Japonka musela v 90. letech tak trochu vydržet. Bráchové jsou šikovní a nemáme v rodině ani žádnou černou ovci, zatím,“ pochlubil se Mirai, který rovněž přiznal, že když ho rodiče jako malého nutili chodit na klavír, hrozně ho to nebavilo. V pubertě však objevil kytaru a spolu s ní i svou skrytou vášeň pro hudbu.

Neslaví tak vzhledem k původu své maminky Mirai každoročně ve Frýdku-Místku tak trochu česko-japonské Vánoce? Snahy prý byly, ale skrz otce žádná neprošla: „Řekl bych, že jestli původně nějaké japonské tradice doma byly, tak to taťka převálcoval těmi českými. Takže máme kapra, bramborový salát a přes to nejede vlak. I když návrhy, že by mohl být třeba losos v těstíčku, mně vůbec nevadí, nezlobil bych se. Ale myslím, že pro Japonce je konec konců důležitější spíš až Nový rok.“

Mirai Navrátil už údajně netvoří pár se svou dlouholetou partnerkou Míšou:

V rámci rozhovoru pro SHOWTIME přišla řeč také na aktuální všudypřítomné spekulace tvrdící, že letošní Vánoce stráví bez své partnerky Míši, s níž se měl po čtyřletém vztahu údajně rozejít. Zpěvák se však rozhodl adventní atmosféru svým soukromím nezatěžovat. „Já si tyhle věci asi nechám pro sebe, nebudu tím zatěžovat své okolí a veřejný prostor, snad se na mě nebudete zlobit. Možná jo a možná také ne, Bůh ví,“ dodal zpěvák. „Je to tak, už nějakou dobu spolu nejsou a Míša chodí s jedním fotbalistou,“ citoval svůj anonymní zdroj z blízkosti Míši deník Blesk.

Mirai Navrátil se před měsícem objevil v 7 pádech Honzy Dědka:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.