Celebrity

13. listopadu 2023 17:10

Vanesa Havlíková

Mirai Navrátil chce obletět svět a založit rodinu. Rád by měl až osm dětí

Mirai Navrátil v 7 pádech Honzy Dědka

Zpěvák Mirai Navrátil (31) aktuálně prožívá hezké životní období. Už více než pět let je zadaný, a jak nyní v talkshow u Honzy Dědka prozradil, dětem se rozhodně nebrání. Kromě toho je vášnivým cestovatelem a rád by si v nebližší době splnil svůj velký sen a obletěl zeměkouli.

„Lítání je strašně krásná věc, všem to doporučuju. Bál jsem se lítat i v běžné lince, ale rozhodl jsem se tomu strachu postavit čelem. Teď je z toho obrovská láska a veškerý volný čas trávím na letišti v Letňanech. Jestli se chcete proletět, napište, přispějete na benzin a letíme,“ objasňuje Mirai, kde tráví většinu volného času.

Čtěte také: Myslí si, že jsem Španěl nebo Mexičan, tvrdí Mirai. Jak to má s láskou a city?

Mirai Navrátil málem přišel o život

Létání je zkrátka nádherný zážitek a není divu, že i lídr skupiny Mirai mu propadl. Nemá na něj ale jen veselé vzpomínky. „S Markusem Krugem máme velký sen obletět celý svět. Jenomže jsme spolu letěli do Salcburku, vylítali jsme z Letňan letadlem z roku 1960, protože na lepší nemáme peníze, a přišel jeden náš kamarád, že nám před cestou doleje trochu oleje do letadla, že letíme daleko. Zapomněl nám tam ale dát víčko,“ vypráví v 7 pádech Honzy Dědka o nepříjemném zážitku, který se mu při letu přihodil.

Mohlo by vás zajímat: Sedíte v letadle často u okénka? Influencerka varuje, že vám hrozí vyšší riziko rakoviny

„Dotankovali jsme v Budějovicích a chtěli jsme dál a najednou nám ve vysílačce přišlo sdělení, že nám pravděpodobně chybí ‚oil-bomb‘. Když jsme přistáli v Salcburku, zjistili jsme, že nám chybí asi osm litrů oleje. Tak nevím, jestli s Marcusem chci kolem světa, asi se trochu bojím,“ dodává Navrátil.

Alkohol před koncertem už nepije, raději si zacvičí

Mimo létání je zpěvákovou vášní samozřejmě hudba. Má za sebou nespočet vyprodaných koncertů, přičemž vystupuje tak často, že si už nepotrpí ani na dlouhé rozcvičování. „Před koncertem se už moc nerozcvičuju. Kliky dělám, ale hlasivky už moc necvičím. Dřív jsem hodně dával panáky, potom jsem s tím přestal a zjistil jsem, že lepší varianta je dát si předtím spíš 50 kliků,“ prozrazuje s tím, že má slabost pro kytary, nejdražší nástroj v kapele prý ale nevlastní. Má ho kytarista, který za něj zaplatil téměř milion korun.

Přečtěte si: Kapela No Name slaví čtvrt století. Oproti Olympicu jsme směšní, tvrdí Igor Timko

„Jednoduše řečeno – nefetujeme a už nejsme ani opilí. Dneska je rock-and-roll přijít na podium a vědět, co se tam děje. Řada rockerů z devadesátek říká, že si ty show vůbec nepamatují. Na koncertech jsme teda hodní kluci. Dohrajeme, dáme si vodu a jedeme na hotel a spát, protože další den je další koncert,“ říká. Kromě toho přijde v talkshow řeč i na rodinu, zpěvák totiž překvapí prohlášením, že už by ji rád založil a chtěl by mít až osm dětí. Celý rozhovor sledujte v úterý ve 21:35 na Primě.

Podívejte se na rozhovor s Navrátilem na filmovém festivalu ve Varech:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.