Za zranění Miraie Navrátila může rvačka. Zpěváka operovali až za dva dny v Ostravě

Mirai v nemocnici

Vážné zranění a operace oblíbeného kytaristy a zpěváka kapely Mirai jeho fanoušky pořádně vyděsily. Co se přesně stalo, sám zpěvák stále neodhalil. Ozvalo se ale několik svědků, kteří tvrdí, že Mirai Navrátil takzvaně „dostal přes držku“.

„Děkuju moc za Vaše zprávy. Mám kus titanu a pár šroubů v hubě, protože mám na dvou místech zlomenou čelist, ale jinak žádné drama,“ napsal zpěvák na Instagram ke snímkům, na kterých má obvázanou hlavu a nateklou čelist. Ukázal také rentgenový snímek, který působí děsivě. Přesto Mirai věří, že se dá rychle dohromady.

Že je zpěvák po operaci, sdělila kapela Mirai fanouškům v úterý. Podle všeho ale důvodem jeho zranění měla být potyčka po koncertě Eda Sheerana v neděli. „Dost tam pařil. Po koncertu se v davu zapletl do potyčky a dostal, jak se lidově říká, přes držku,“ sdělil Blesku zdroj, který si přeje zůstat v anonymitě. Podle něj v celé věci sehrál roli alkohol i ego. Redakci CNN Prima NEWS se podařilo zjistit, že na místě zpěvák nevyhledal lékařskou pomoc – organizátoři akce o incidentu vůbec nevěděli. „Viděl jsem tě na operačním sálu Fakultní nemocnice Ostrava,“ adresoval pak anonym komentář Miraiovi.

Přečtěte si také: Vítej v klubu zlomených čelistí. Umělci přejí Miraiovi brzké uzdravení, vzkaz napsala i Havlová

Pokud se úraz stal v neděli v Hradci Králové, kde koncert Eda Sheerana probíhal, a operace proběhla až v úterý v Ostravě, musel Mirai Navrátil fungovat téměř dva dny s přeraženou čelistí.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 9. 2024

Berani, dnes budete nejšťastnější mimo dosah zvědavých očí. Nemáte náladu na přátelství ani na účast v planých pomluvách. Zdá se, že už nějakou dobu vedete stejné rozhovory se stejnými lidmi. Cítíte se tak znuděně, že byste mohli křičet. Abyste se tomu vyhnuli, stravte dnes klidný čas o samotě, pokud můžete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.