Celebrity

3. srpna 2024 10:59

Josef Šťastna

Kdo zmlátil muzikanta: Mirai útočníka znal? Policie zjišťuje, co se osudný večer stalo

Mirai v nemocnici

Policie zjišťuje, kdo a proč napadl známého hudebníka. Sám Mirai Navrátil (31) tvrdí, že byl napaden v Hradci Králové, když po koncertu Eda Sheerana čekal na taxík. Podle deníku Blesk dostal Mirai ránu, protože zkoušel oslovit zadanou slečnu. Je také otázkou, zda se agresor a napadený potkali poprvé až v Hradci Králové.

Dvakrát zlomená čelist, operace, přerušená kariéra a zkažené léto. To je situace, ve které se nachází Mirai Navrátil, který podle kapely do konce roku nemůže vystupovat.

Je otázkou, kdo a proč slavného umělce napadal. On sám tvrdí, že dostal ránu bez varování. „Já se jdu hojit, ale ať nekolují pohádky. Čekal jsem na tágo. Najednou šlupka bez varování a hotovo. Žádné šarvátky, žádné interakce, ani mejdan. S kapelou odsuzujeme jakýkoliv druh násilí,“ uvedl Mirai na Instagramu.

ČTĚTE TAKÉ: Mirai vyvrací spekulace o svém zranění: Útok přišel bez varování, ostatní teorie jsou pohádky

Policisté začali případ vyšetřovat na základě informací, které se objevily v médiích. Je totiž nutné útočníka najít. Zdá se, že k ataku použil zbraň - tzv. boxer.

„Na základě vydaných informací v mediálním prostředí, které se týkaly údajného fyzického napadení zpěváka skupiny Mirai, se obracíme na veřejnost s žádostí o pomoc. K uvedenému napadení mělo dojít v době konání buď prvního nebo druhého koncertu Eda Sheerana v Hradci Králové (27. července - 28. července 2024). Policisté z moci úřední zahájili úkony trestního řízení pro zločin ublížení na zdraví, za což hrozí trest odnětí svobody na 2 až 8 let. Žádáme občany, kteří byli svědky události, nebo mají k dispozici videozáznamy, ať zavolají na bezplatnou linku 158,“ uvedli strážci zákona ve veřejné výzvě.

Podle deníku Blesk mělo k napadení dojít po druhém koncertu Eda Sheerana. Redakci Blesku zajímaly bližší podrobnosti k napadení. PR manažerka kapely Mirai ale mlčí. „Nejsem oprávněná na nic odpovědět. Celý tým se ale chystá Miraie navštívit v nemocnici. Zatím ale nevíme, kdy to bude možné,“ uvedla mediální zástupkyně kapely.

Kdo na umělce útočil?

Je zcela klíčové zjistit, kdo na Navrátila zaútočil. Podle Blesku mělo k napadení dojít, protože se Mirai pokoušel svádět zadanou ženu. On sám říká, že útok byl zcela nečekaný a nevyprovokovaný.

Mezi některými fanoušky se také šíří spekulace, že útočník napadeného možná dobře znal. Podle webu expres.cz jsou oba muži možná kolegové z branže. Žena, která měla být předmětem sváru, by také měla být veřejně známou osobou. To vše jsou ale zatím jen spekulace bulváru. Dokud policie útočníka nenajde, tak motiv útoku bude dál tajemný.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.