Farmář hledá ženu: Do show se vrací jedna z nejvýznamnějších žen. Kdo to bude?

Farmář hledá ženu (5): Příjezd na farmu

Nápadnice a nápadníci mají v show za sebou první noc na farmách. A teď se teprve začne pořádně pracovat. Kdo přehodnotí svůj vztah k přírodě a kdo se naopak do zvířat na první pohled zamiluje? Kde přeskočí jiskra a na které farmě dojde na první rozepře? Na konci epizody se navíc dočkáte vypečeného překvapení! Dívejte se na show Farmář hledá ženu v neděli večer na Prima SHOW nebo v pondělí večer na Primě.

Dámy ve Zdeňkově týpí za sebou rozhodně nemají lehkou noc. Těšily se na snídani, jenže Zdeňkovi utekly krávy. Je jasné, že ty mají přednost, takže se jde lovit. Bohdana nahání autem, ostatní holky pěšky. I proto, že je třeba je vrátit do výběhu, aby nedošlo ke škodám. Zdeněk vynadá holkám, že rozdělily stádo. Nikola se prý nebojí, ale raději se k nim nepřibližuje. Díky tomu holky rovnou zjistí, jak se staví ohradníky.

Není toho na ně pod hláškami Zdeňka typu „Holky, tady nejste na dovolené!“ najednou trochu moc? Užily si holky rozcvičku? A to ještě nevědí, že si musí rozdělat oheň v týpí, nanosit vodu v kanystru, uvařit vodu na čaj, vyčistit ohniště… Snídat budou tak ve tři odpoledne… A to je teprve začátek jejich objevů. Koho začíná štvát Zdeňkův pankáčský přístup ke všemu? Dámy navíc ještě vůbec netuší, jaké překvápko si pro ně Zdeněk přichystal. Na farmu přijede další žena. Že by konkurence?

Snídaně do postele u farmáře Františka

U Františka si návštěvnice vychutnávají péči téměř až do postele. Tady se rozhodně nespěchá. Komu se chce vstávat a komu vůbec? Po snídani vezme František dámy na prohlídku farmy a seznámí je s ovcemi. Štěpánka vnímá, že František je ve svém prostředí uvolněnější. Holky z města zjistí, že krávy jsou naživo dost velké. A že mezi kopci není signál. U Štěpánky dojde k problému. Musí odjet, což bere jako výhodu pro Lucku… Jak tohle dopadne? A propadne Františkova rodina Lucčinu kouzlu?

Pán domu?!

U Andrey si chlapi budou muset snídani odpracovat. Na prvním místě jsou totiž koně, takže se nejprve vyvádí, krmí, kydá. Snídaně přece neuteče. Miroslav si stěžuje, že neví, co má dělat, a tak jdou pozorovat, jak to vlastně po ránu ve stájích funguje. Pavel si neodpustí svoje průpovídky, Andrea ho varuje, že má v ruce ostrý nástroj – vidle. Komu řečičky lezou na nervy, kdo je ještě chvíli vydrží a hodí se třeskutá vtipnost vždy a za všech okolností?

Andrea pány chválí, jak jim věci odsýpají od ruky. Míru považuje za Hujera, metelesku Blesku. Prý je až přemotivovaný. Pavel podle Andrey „více mele hubou než rukama“… Zkrátka začíná mít jasno. Jak se snesou pánové i v dalších dnech? Kdo si první postěžuje na pošlapané ego a bude ublížený?

U Josefa na farmě se vše pomalu probouzí. Val mu pomůže s přípravou snídaně. A Josef přizná, že se mu také po ránu nejvíce líbila. Ovšem na nákup s ním jde Veronika. Kdo se nejvíce bojí toho, o čem se budou bavit? Dojde Veronika s Josefem na nákup? Val je nervózní a stopuje čas, jak dlouho je Josef s Val pryč. Těm je to ale jedno a probírají, jaká omáčka jim opravdu nechutná. Tohle se Val opravdu líbit nebude… Jaká bude pomsta?

A jde se na kontrolu majetku. Není třeba dámy hned vyděsit. Josef chytře sleduje zájem dam o hospodářství. Je vidět, že ví, jak se nejen k práci, ale i k ženám postavit. Val se bojí býků, tvrdí, že s ní nekamarádí. A Josef tvrdí: „Býci jsou moje ego. Symbolizují něco, co člověk jen tak snadno neovládne.“ Přesto trvá na tom, že největší zvíře na dvoře je on.

Pavel nemohl dospat, a tak dámám připravil snídani. Jablka a čaj. Pavel opět veršuje, radostí by zpíval. Nabízí jogurt, dodá i vajíčka. A mluví a mluví… Koho už to fakt nebaví? A to ještě jeho ženy nevědí, že budou sbírat švestky. Jako Popelky, do dvou kbelíčků. Zbavit stopek, rozdělit na shnilé atd. To ještě nevědí, že jim Pavel už vyčítá, že snídaly dvě hodiny…

Obě dámy se u sbírání spadlých plodů skamarádí. Ivana to začne považovat za zbytečnou práci a má jasno – Pavel má divný životní styl… V jejím případě to tedy na velkou lásku nevypadá. Už ani nechce slyšet filozofickou Pavlovu debatu. Má zkrátka všeho plné zuby. Kdy si dovolí skočit mu do řeči a dojde na první hádku? Uvědomí si vůbec Pavel, kde se stala chyba a že by debaty neměly být pod jeho taktovkou, protože jsou na ně dva?

Zdeněk prudí. Pavel mluví, Josef se rozkoukává. Andrea netuší, jak překvapená bude, a František? Ten začíná mít jasno, jenže ještě neví, jak velké zklamání na něj čeká. Dívejte se a zjistíte, že nic není tak, jak na první pohled vypadá.

Sledujte další díl show Farmář hledá ženu 1. května večer na Prima SHOW, a když to v neděli v televizi nestihnete, na farmáře se můžete podívat hned v pondělí večer na Primě.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.