Laďka Něrgešová: Farmáři nemají čas na randění, přitom spřízněné duše potřebují

Laďka Něrgešová o pořadu Farmář hledá ženu

Moderátorka Laďka Něrgešová se opět vrací na venkov, aby farmářům a farmářkám pomohla najít lásku. „Při takové dřině je spřízněná duše alfou a omegou,“ tvrdí. V nové řadě známé seznamovací reality show dojde i na jednu žádost o ruku. A jelikož z minulých řad vzniklo několik trvalých svazků, a dokonce i dětí, tahle práce má podle Laďky smysl.

Po deseti letech je tu nová řada oblíbené seznamovací reality show Farmář hledá ženu. Točila jste i první díly, jaké to je po tolika letech moderovat znovu stejný pořad?

Farmář hledá ženu je celosvětově jeden z nejúspěšnějších seznamovacích pořadů. A i u nás máme z těch několika řad dodnes stálé páry. A co víc? Dost dětí, které z toho vzešly. Je to pro mě pořad, který se točí v prostředí, jež mám ráda. A navíc má smysl.

Opravdu nemají farmáři či farmářky kvůli práci čas na seznamování?

Většina z nich opravdu ne. Práce na farmách je skutečně od rána do večera sedm dní v týdnu. Tam je minimální manipulační prostor na chození lovit někam jinam. A přitom je právě při takové dřině spřízněná duše alfou a omegou. Je ale jasné, že taky málokdo ustojí sekundovat takovému zápřahu.

Lákal by vás takový způsob seznámení?

Mě to právě ani neláká, protože jsem to zažila. Na druhou stranu je to hra a příležitost se seznámit. A je to nejúspěšnější reality show na světě, ačkoli tenhle formát vypadá bláznivě. Zase kdyby to byl kvalitní člověk, půjdu za ním asi kamkoliv.

Můžete prozradit, co diváky v této řadě čeká? Na co se mohou těšit?

Tak úplně nemůžu, ale můžu naznačit. Určitě opět dojde na tvrdé lámání chleba na farmách a na spoustu emocí. Opět se tam mihne už legendární Kateřina. Akorát nakonec úplně jinak, než byste čekali. A především tam máme páry. Jednu žádost o ruku a u někoho dalšího jednu svatbu. To je, myslím, slušné nastínění toho, co se bude dít, ne?

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.