Farmář hledá ženu 2022. Tohle je 5 hrdinů premiérové řady!

Seznamte se se čtyřmi statečnými farmáři a jednou farmářkou, kteří se chystají najít si partnera pro život prostřednictvím legendární reality show Farmář hledá ženu. Za přítomnosti televizních kamer se vrhnou do soubojů o srdce i do špinavé práce. Premiérově již 3. dubna ve 20:00 na Prima SHOW.

Už dlouho jim chybí partner pro život, opora v každodenní dřině, láska. Přes samou práci však nemají prostor na dlouhé hledání, a proto se rozhodli zkusit štěstí ve slavné reality show Farmář hledá ženu. Právě ta dává šanci najít skutečnou lásku i v tvrdých podmínkách takřka nekonečné péče o farmu. Čtyři farmáři a jedna farmářka dostali možnost ukázat svoje kvality, ale i nedostatky – a mohou teď doufat, že je jejich spřízněná duše přijme se vším všudy takové, jací jsou!

5 farmářů, kteří premiérově hledají lásku, a jejich vzkazy

1. Cílevědomý Josef Kučera (28) hledá ženu milující přírodu.

2. Farmář Pavel Pollreich (57) hledá ženu, které by psal básně.

3. Upřímný František Mařík (36) touží po klidné a přívětivé lásce.

4. Přímočarý Zdeněk Slouka (36) vyhlíží podnikavou a pohodovou partnerku.

5. Koňařka Andrea Víznerová (38) věří, že najde tolerantního muže s dobrou povahou.

Premiéra reality show Farmář hledá ženu 2022

Hned v prvním díle si připomenete, jací ve skutečnosti naši letošní farmáři a farmářka jsou. Od zveřejnění jejich medailonků už přece jen uplynula nějaká doba. A také zjistíte, kdo se na jejich výzvu ozval, a hlavně to nejdůležitější – koho si pozvou na zámeček, kde se poprvé uvidí.

Koncept reality show Farmář hledá ženu zůstává, stejně jako její moderátorka, skvělá Laďka Něrgešová, která empaticky provede všechny soutěžící i touto premiérovou řadou. Navíc to bude právě ona, kdo doručí dopisy od zájemkyň a zájemců o seznámení na jednotlivé farmy. Splní obsah její pošťácké brašny očekávání všech zúčastněných? Kdo se s kým nakonec uvidí na zámečku a hlavně koho si následně pozvou farmáři k sobě domů? Přeskočí jiskra už nad dopisy? Zaujmou fotografie, romantická slova nebo naopak sliby o praktičnosti?

Na první díl reality show Farmář hledá ženu se těšte již 3. dubna na Prima SHOW, následně pak 4. dubna na Primě.

Připomeňte si také původní osmičku přihlášených farmářů, z nichž jen pět prošlo do natáčení nové řady:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.