Farmář hledá ženu: Bez snídaně a makat! Kdo z farmářů nápadnice zapřáhne?

Farmář hledá ženu (6) - upoutávka

První den by měl sloužit k aklimatizaci. Není tomu ale tak. Přesvědčí vás o tom další díl Farmáře, který máte šanci vidět v pondělí 2. května ve 20:15 na Primě.

Je to tady, první den na farmách. Co si o něm myslí protagonisté pořadu a co by udělali jinak?

Dámy u Zdendy vědí, že probuzení příliš romantické nebylo, ale nestěžují si. Chtějí totiž ukázat, že jim jde především o lásku. Nahánějí proto krávy po polích, až se nakonec zapomenou i nasnídat. Zdeněk má jasno, všechno trvá dlouho, protože holky stádo rozdělují. Kdo se mu vzepře a kdo dál bude jako šílený běhat po poli? Komu Zdeněk bude dál připadat jako romantik a kdo začne pomalu odkládat růžové brýle? „Ustup semka,“ přesně to Zdeněk na poli pokřikoval. Na koho? Na své dámy, nebo na telata? To se neví.

Bohdana je překvapená, z medailonku měla pocit, že se vše bude podřizovat zvířatům. Na farmě má však dojem, že Zdenda je trochu laxní. Co ji k tomu vede? A jak dlouho farmáři jeho pankáčský přístup vydrží? Když Bohdana podotkne, že na spokojené zvíře je hezký pohled, Zdeněk odvětí: „To jako myslíš na mě?“

Kdo se nechce objímat?

Lucka se Štěpánkou si vychutnávají milou snídani, ale ve vzduchu je cítit trapas včerejší noci. Kdo se přizná, co se stalo? U stolu je dusno, třeba se venku vzduch pročistí. Lucka hodnotí velikost farmy. Že by počítala majetek? Štěpánka se snaží se uvolnit. A vnímá, že i František je v pohodě, protože je ve svém prostředí. Pozor, Lucka už zjistila, že na farmě není signál. A to asi bude problém… František bude během dne učit Lucku hrabat, trochu to vypadá, že už by se ženil. Dojde i na vážnou debatu. Kolik času potřebuje Lucka na to, aby se zamilovala? František chce Lucku objímat, ona jeho ale ne. To jsou nervy…

Snídani u Andrey si pánové musí odpracovat. Na prvním místě jsou totiž koně. Kdo splete snídani pro koně a kdo se bude orientovat hned? Mirek má problém, protože je tu nový a neví. A dost mu to vadí. Pavel dělá vtípky, ale vidle do ruky nevezme. Plká a plká:

Andrea tedy všechny pochválí, je však vidět, že sympatie už se přerozdělují. Přesto všichni dostanou pomůcku. K čemu a na co?

Val u Josefa ohodnotí, že je fajn, že jim chystá snídani, ale měl by to prý nechat na nich. Tím si vyslouží pochvalu, že jí to v kuchyni nejvíce sluší. Že by Josef hledal hospodyňku? Zrada nastane, když se Verča nabídne, že půjde s Josefem na nákup. Josef se s Verčou hezky baví, obě zbylé dámy nakukují a šmírují. Rády by věděly, o čem ti dva mluví. Val začíná být vzteklá, Martina přemýšlivá… A roste nám tu žárlivost. Val se ptá i na to, jak je to dlouho, co odešli. Dost se jí to dotkne.

Josef si pochvaluje, že se zdrželi o nemalou chvilku déle, než bylo nutné. Ovšem to si odskáče! A další zážitek: Val se bála, že způsobí bolest koze. Při dojení. A v kuchyni se probírá, jestli Val náhodou není pro pobyt na farmě moc velká dámička. „Co může být lepší, než když ti muž řekne, že jsi správně dojila kozu,“ směje se Val.

Kdo je královna farmy?

Pavel ze samé radosti, že má v chalupě ženy, chystá snídani. Vítá Ivanku i Elenu, vše je sladké a zalité sluncem. Jak dlouho to vydrží? Dojde i na zpěv Karla Gotta. A pozor, Pavel ani během snídaně pusu nezavře. Není to trochu náročné? Navečer jde Elen s Pavlem na procházku. Ivanka je trochu naštvaná, že s nimi nejde uklízet aronii. Nejsou to jen trapné výmluvy? „Tak já si buřty upeču sama,“ posteskne si Ivana. Ovšem nevyhrála to vlastně s mlčenlivým jídlem?

Nestihli jste v neděli na Prima SHOW další díl seznamovací show, v níž už konečně dojde i na projevy sympatií? Nezoufejte, máte šanci to napravit v pondělí večer na Primě!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.