Seriály a filmy

3. dubna 2022 05:50

red

Farmář hledá ženu v neděli na Prima SHOW. Budou se nápadnice farmářům líbit?

Farmář hledá ženu (2) - upoutávka

Oblíbená seznamovací reality show Farmář hledá ženu se svojí šestou řadou vrací na televizní obrazovky. Už v neděli 3. dubna večer sledujte na Prima SHOW, jak si farmáři „sednou“ se svými nápadnicemi. Najít lásku pomůže čtyřem farmářům a jedné farmářce opět moderátorka Laďka Něrgešová.

Laďku Něrgešovou máme s show Farmář hledá ženu spojenou od samého počátku. Není proto divu, že i devátou řadou bude provázet právě ona.

Farmáři, kteří našli ženu

Hned v úvodu prvního dílu zavzpomíná na minulé série Farmáře. „Když jsem se před jedenácti lety vydala za prvními farmáři, ani jsem netušila, kolik prázdných srdcí se společně podaří naplnit láskou. Pořad Farmář hledá ženu je jednou z nejúspěšnějších vztahových show na celém světě. Své ano si řeklo téměř sto párů a na svět přišlo víc než dvě stě dětí. I u nás se farmářům dařilo. Jeníčkovi Beranovi, Petru Hájkovi a dalším…“ A dodává, že za těch jedenáct let mohli diváci vidět příběhy plné lásky, radosti, ale i slz a zklamání. „Takový už je život,“ poznamenala.

A i proto, že reality show přinesla mnoha lidem lásku, Laďka se štábem zase zavítá do všech koutů Čech a Moravy, aby se pokusila čtyřem farmářům a jedné farmářce najít spřízněnou duši. „Pojďme tedy společně otevřít další kapitolu příběhu, který píše sám život. Protože – farmář hledá ženu!“

Medailonky jednotlivých farmářů jste viděli v létě loňského roku. Z nich vzešli ti, kteří se s na televizních obrazovkách budou objevovat v následujících týdnech. Ti, již na základě odvysílaných medailonků dostali nejvíce dopisů, ze kterých pro ně snad vzejde opora pro život, partner, spřízněná duše, láska.

Připomeňte si farmáře a hlasujte v anketě:

V první polovině epizody se vypravíme za farmáři Josefem, Zdeňkem, Pavlem a Františkem a farmářkou Andreou. S Laďkou Něrgešovou budou společně procházet dopisy, které jim jejich nápadnice a v případě Andrey nápadníci zaslali. A bude to zábava. Který z farmářů bude vůči dámám nejvíce kritický?

Po dopisové „bouři“ se farmáři vypraví na zámek Berchtold, kde už na ně bude čekat Laďka s jejich nápadnicemi a nápadníky – a konečně dojde i na osobní setkání!

Jako už tradičně si Laďka vezme farmáře stranou a nechá je hádat, za kým kdo z nápadnic přijel, a farmáře si prozkouší i z toho, zda si z dopisů a fotografií pamatují, kdo za nimi přijel. A dočkáte se i jednoho velkého překvapení – na Berchtold totiž dorazí i jedna věčná harcovnice této seznamovací show. Schválně, jestli uhádnete která!

Poprvé se na Farmář hledá ženu mrkněte v neděli 3. dubna večer na Prima SHOW. Kdybyste nedělní premiéru nestihli, podívat se můžete také v pondělí večer na Primě!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.