Životní styl

10. října 2022 13:44

Komerční sdělení

Fashion Arena Prague outlet slaví 15. narozeniny

O víkendu 14.–16. října oslaví Fashion Arena významné půlkulaté narozeniny a bude to Prima! I tentokrát přinese nespočet skvělých nabídek od našich obchodů a značek, módní přehlídky, tance, rozhovory a autogramiády herců oblíbeného seriálu ZOO. Nebude chybět ani zábava pro celou rodinu.

Od pátku do neděle budou prodejny pro návštěvníky otevřeny od 9.00 a připraveny budou atraktivní narozeninové nabídky. Hned při příchodu bude pro návštěvníky nachystán food truck s voňavým trdelníkem, horkou čokoládou či svařákem. Ideální čas na chutnou snídani! Od 10.00 bude otevřena dětská zóna, kde si děti mohou nechat namalovat obličej, tvarovat balónky, navštívit zábavné workshopy, a to až do 16 hodin. V průběhu dne si mohou zpestřit program u vystoupení taneční skupiny či dětské módní přehlídky. Připravena bude i zóna pro dámy a pány s bohatým programem.

Od 13 hodin to začne gradovat. Moderátoři obsadí pódium a budou udávat tempo celého programu. Těšit se návštěvníci mohou na Soniu Edde, moderátorku rádia Kiss, Evu Decastelo a Lenku Čapkovou, se kterými bude možné soutěžit o ceny od těch nejluxusnějších značek. Stylistka Zuzana Čadková se podělí o rady a tipy pro dámy. Módní inspiraci outfitů bude možné čerpat i na každoroční módní přehlídce, která bude probíhat vždy od 14, 16 a poslední v 18 hodin.

K narozeninám přijedou popřát i herci z oblíbeného seriálu TV Prima ZOO. A nejen to. Po celý víkend bude probíhat od 15 hodin autogramiáda. Na koho se můžete těšit?

Autogramiáda 14. 10.

  • Robert Urban
  • Goran Maiello
  • Jitka Sedláčková
  • Michaela Pecháčková

Autogramiáda 15. 10.

  • Eva Burešová
  • Lucie Polišenská
  • Jan Kopečný

Autogramiáda 16. 10.

  • Robert Urban
  • Václav Noid Bárta
  • Goran Maiello
  • Šimon Bilina
  • Míša Pecháčková

A co by to bylo za oslavu bez dortu. Ano! Každý den v 18.00 bude slavnostně zakrojen dort a oslava půjde do finále. Chybět nebude ani hudební doprovodný program – vystoupí Václav Noid Bárta a užijete si DJ show.

Po celý víkend bude posílena autobusová doprava.

Podrobný program naleznete ZDE.

OSLAVTE S NÁMI 15. NAROZENINY ✨ 14.–16. 10. Slavíme narozeniny a bude to Prima! Doslova. 👉Od pátku do neděle se...

Posted by Fashion Arena Prague Outlet on Monday, October 10, 2022

Přidejte se na naší facebookové události a vezměte s sebou své přátele. Tyhle podzimní slavnosti si nesmíte nechat ujít.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.