Životní styl

10. října 2022 13:44

Komerční sdělení

Fashion Arena Prague outlet slaví 15. narozeniny

O víkendu 14.–16. října oslaví Fashion Arena významné půlkulaté narozeniny a bude to Prima! I tentokrát přinese nespočet skvělých nabídek od našich obchodů a značek, módní přehlídky, tance, rozhovory a autogramiády herců oblíbeného seriálu ZOO. Nebude chybět ani zábava pro celou rodinu.

Od pátku do neděle budou prodejny pro návštěvníky otevřeny od 9.00 a připraveny budou atraktivní narozeninové nabídky. Hned při příchodu bude pro návštěvníky nachystán food truck s voňavým trdelníkem, horkou čokoládou či svařákem. Ideální čas na chutnou snídani! Od 10.00 bude otevřena dětská zóna, kde si děti mohou nechat namalovat obličej, tvarovat balónky, navštívit zábavné workshopy, a to až do 16 hodin. V průběhu dne si mohou zpestřit program u vystoupení taneční skupiny či dětské módní přehlídky. Připravena bude i zóna pro dámy a pány s bohatým programem.

Od 13 hodin to začne gradovat. Moderátoři obsadí pódium a budou udávat tempo celého programu. Těšit se návštěvníci mohou na Soniu Edde, moderátorku rádia Kiss, Evu Decastelo a Lenku Čapkovou, se kterými bude možné soutěžit o ceny od těch nejluxusnějších značek. Stylistka Zuzana Čadková se podělí o rady a tipy pro dámy. Módní inspiraci outfitů bude možné čerpat i na každoroční módní přehlídce, která bude probíhat vždy od 14, 16 a poslední v 18 hodin.

K narozeninám přijedou popřát i herci z oblíbeného seriálu TV Prima ZOO. A nejen to. Po celý víkend bude probíhat od 15 hodin autogramiáda. Na koho se můžete těšit?

Autogramiáda 14. 10.

  • Robert Urban
  • Goran Maiello
  • Jitka Sedláčková
  • Michaela Pecháčková

Autogramiáda 15. 10.

  • Eva Burešová
  • Lucie Polišenská
  • Jan Kopečný

Autogramiáda 16. 10.

  • Robert Urban
  • Václav Noid Bárta
  • Goran Maiello
  • Šimon Bilina
  • Míša Pecháčková

A co by to bylo za oslavu bez dortu. Ano! Každý den v 18.00 bude slavnostně zakrojen dort a oslava půjde do finále. Chybět nebude ani hudební doprovodný program – vystoupí Václav Noid Bárta a užijete si DJ show.

Po celý víkend bude posílena autobusová doprava.

Podrobný program naleznete ZDE.

OSLAVTE S NÁMI 15. NAROZENINY ✨ 14.–16. 10. Slavíme narozeniny a bude to Prima! Doslova. 👉Od pátku do neděle se...

Posted by Fashion Arena Prague Outlet on Monday, October 10, 2022

Přidejte se na naší facebookové události a vezměte s sebou své přátele. Tyhle podzimní slavnosti si nesmíte nechat ujít.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.