Rvačka fešáků ze soutěže krásy v Prostřeno! Na diety dbají víc než modelky

Muži roku - Prostřeno! S29 (66)

Prostřeno! bude i v tomto týdnu stát za to. Tentokrát se u stolu, v kuchyních i při zábavě o vítězné vavříny utkají muži, kteří se účastnili soutěže krásy. Tedy rozhodně se bude na co dívat. Ovšem jak to mají pánové v kuchyni s dovedností vařit, to je zatím otázkou.

Bojovat budou finalisté a vítězové Muže roku nejen s taktikou a trémou, ale také s úkolem týdne. Tím je tentokrát vložení tradiční mužské specialitky do menu tak, aby nikdo nepoznal, že tam nemá co dělat. Budou se u stolu objevovat taktizování a pletichy, nebo tentokrát půjde čistě jen o vaření? Někteří soutěžící budou hodně soutěživí. Kupodivu budou pánové dbát na diety a zdravou stravu. Jen tak něco nesní.

Komu se dařit bude, komu nikoliv a kdo to nakonec celé vyhraje? Vše zjistíte už v pondělí. Prostřeno! tohoto týdne bude plné výzev i překvapení. Sledujte ho každý všední den v 17:55 a dozvíte se víc. Soutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést 10 tisíc korun. Ze stejné částky se pak bude moci těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte všechny epizody tohoto týdne na prima+ už v pondělí a hlasujte!

Pondělí: Vedoucí stavby a boxer Viktor Agateljan (29) chystá svatbu a líbánky

Přesně na ně by si případně schoval část výhry. Účinkoval v Muži roku 2021. Vaření není jeho nejoblíbenější aktivitou, v kuchyni se pohybuje jen občas. Hosty pozve do Ústí nad Labem, kde žije se svou přítelkyní. Do bytu se teprve nedávno nastěhovali, a tak je byt ještě nezabydlený. Viktor, přestože mohl udělat svou národní kuchyni, sází na italské menu – bruschetty, salát, italské těstoviny a tiramisu. V kuchyni ho bude jistit jeho krásná snoubenka. Pánové se u stolu svěří se svými stravovacími návyky a omezením. Někteří diety berou velmi vážně. Viktor se živí jako profesionální boxer, proto zábava bude boxerská. Všichni od něj dostanou ukázku boxu a budou moci prověřit své dovednosti. Jak se mu podaří zaujmout? Sledujte už v pondělí!

Pokud se vám Prostřeno! líbí, přidejte na Kinoboxu svoje hodnocení.

Úterý: Živnostník David Pleva (28) žije hektický život a jídlo je pro něj palivo

David žije na severu Čech. Pracuje jako živnostník – zámečník, osobní trenér, lektor výživy na základních a středních školách. Vaření je pro něj součástí života. Finalista Muže roku 2022 se živí jako osobní trenér, lektor výživy, ale i zámečník. Mezi jeho koníčky patří zvedání těžkých předmětů, pumpování bicepsů a flexení svalů na pódiu s natřeným hnědým tělem. David nemůže vařit doma, a tak kluky pozve k rodičům a do bytu donese svoje osobní věci. David se zabývá výživou, a tak všichni očekávají fitness zdravé menu. Nikoho nepřekvapí, když připraví zeleninový salát, mozzarellu v županu, kulturistické kuřecí s rýží a čokoládový dort. Davidovi s přípravou pomůže partnerka Bára Mottlová. Poradila mu s menu, ale i s nádobím. A dojde na poměřování. Naštěstí jen výšek postavy. A jako zábava bude páka. Kluci tak mohou ukázat svaly.

Středa: Start-upista Petr Ngo (25) chce účastí v Prostřeno! získat nové přátele i zkušenosti

Má staršího bratra, mámu a otce. Zbytek rodiny je ve Vietnamu. Petr studuje i podniká zároveň. Ve volném čase se věnuje běhu a chodí do fitness. I třetí večer proběhne na severu Čech, a ani Petr nevaří doma. Útočiště poskytne nevlastní sestra. Petr hosty zaskočí tím, že celé menu nebude asijské, když udělá carpaccio z červené řepy s bagetkou, polévku Pho, kuřecí maso v těstíčku s pečenými bramborami Hasselback a rolovanou zmrzlinu. Ta se stane i součástí zábavy, kdy si ji kluci budou muset sami vyrobit. Hned na začátku večeře dojde k poměřování. Měří Petr opravdu tolik, kolik si myslí? Během večeře se bude mluvit o Petrově sbírce parfémů. Petrovi nakonec zavaří hlavní chod, kdy maso vytáhne dřív a některé porce budou nedodělané.

Čtvrtek: Student František Knobloch (23) pracuje jako výživový poradce a chce se dožít 130 let

Hraje plážový volejbal, kterému se věnuje poloprofesionálně, a nově také vytváří vzdělávací obsah na sociálních sítích týkající se zdraví. Rád by se veřejně podělil o informace a principy, za kterými si ve stravování stojí, a o důvody, které ho k tomu vedou. Zároveň je soutěživý. Muž roku 2023 studuje hned dvě vysoké školy. Ani on nemůže vařit u sebe doma, azyl mu poskytne jeho teta a celé Františkovo menu bude podle zásad jeho stravování – lososové rolky s čerstvým sýrem a bylinkami, dlouho tažený vývar z hovězí morkové kosti, drůbežích žaludků a srdíček, pomalu pečená hovězí líčka s batátovým pyré a lehký dezert z ricotty přelitý kakaovou omáčkou s makadamovými ořechy. Kluci budou jak na trní, s Františkem si tak úplně nerozumí a ani nesdílejí jeho nadšení pro dlouhověkost. Na závěr večera jim František zahraje na kytaru a zazpívá.

Pátek: Policista David Kremeň (32) má za sebou složité životní období

V deseti letech skončil na dva měsíce na invalidním vozíku a měl do patnácti let zákaz jakýchkoli fyzických aktivit. Jakmile byl zdráv, začal se věnovat fitness a mentálnímu rozvoji. Muž roku 2020 pracuje jako policista, a kromě práce ho baví fitness, posezení s přáteli a čas strávený s přítelkyní. David se velmi rád také prochází v přírodě s jejich pejskem Alinkou a čte knihy. Ani on nemůže vařit doma, a tak bude rád za půjčenou kuchyni od kamarádky. Cizí prostředí mu dá zabrat. Jako předkrm budou masovo-zeleninové placičky, dále brokolicový krém, jako hlavní chod těstoviny s kuřecím masem na kari omáčce a cheesecake na konec. A zábava bude akční – kurz sebeobrany. Během šmejdění se hosté dozví, že David býval docela obézní a soutěž Muž roku pro něj byla velkou životní motivací a změnou. A na konci čeká všechny překvapení. Šerpování vítěze.

Všech pět dílů dříve než v televizi

Na online platformě prima+ každé pondělí všech pět dílů Prostřeno! celého týdne, a můžete je tak zhlédnout, kdykoli chcete. A to na prima+ v placených tarifech LIGHT a PREMIUM.

Sdílejte článek
Štítky FTV Prima Prostřeno! David Kremeň Muž roku premiérové díly Petr Ngo David Pleva prima+ František Knobloch Viktor Agateljan

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.