Film otevírající téma sexu po internetu: Tvůrci snímku Jedna noc představili trailer

Film Jedna noc od režiséra Davida Laňky, který otevírá téma sexu po internetu vstoupí do kin již 9. května. V hlavních rolích snímku zabývajícího se tématem sexuálních livechatů se představí Vanda Chaloupková, Adam Ernest a Jan Nedbal a řadu dalších oblíbených herců.

„A co byste pro lásku udělali vy?,“ ptá se podtitul nového filmu režiséra Davida Laňky s názvem Jedna noc. Odvážná lovestory vypráví příběh jedné osudové lásky, která právě v tuhle chvíli musí dokázat, že obstojí. Autor i tentokrát otevírá téma, o němž se příliš nemluví, a to sexuální livechaty.  Kam až jsou hlavní hrdinové filmu ochotni zajít? A co byste pro lásku udělali vy?

Čtěte také: Gump – jsme dvojka odhalil trailer. V kinech bude už za měsíc

Film se odehrává během jedné noci a je plný lechtivých scén

„Podle neoficiálních zdrojů v posledních třech letech dosáhla míra žen ve věku od 18 do 30 let, které si přivydělávaly nebo přivydělávají peníze na sexuálních livechatech a platformách, více než třiceti procent,“ objasnňuje scenárista a režisér Laňka, co ho vedlo k natočení příběhu.

„Počet žen, které se rozhodly k takovému způsobu výdělku, se od covidového roku 2020 zpětinásobil a loni jen na platformě OnlyFans lidé za erotický obsah utratili 125 miliard korun. To už je skutečně fenomén. Stejně jako skutečnost, jak málo dnes pro mladé lidi znamená partnerská intimita. To, co dříve bylo určeno jen partnerům, se dnes doslova rozprodává,“ doplňuje a nastiňuje tak děj.

V hlavních rolích Chaloupková a Ernest

Když herečka Vanda Chaloupková, na kterou ve filmu čekalo nebývalé množství eroticky odvážných scén, přičemž v několika scénách měla pornodublérku, zavítala na livechaty, byla překvapená: „Myslím si o sobě, že mě něco hned tak nerozhází, ale když jsem viděla, co všechno tam lidé po dívkách chtějí a co všechno jsou dívky za peníze ochotné podstoupit, zaujalo mě téma filmu ještě víc,“ vysvětluje s tím, že se jedná o svět, ve kterém ženy mohou snadno ztratit sebeúctu a sebelásku.

Film se odehrává během jedné jediné noci. Zachycuje příběh osudové lásky, která během této doby projde velkou zatěžkávací zkouškou. „To, co mě na scénáři zaujalo, bylo právě to, že se odehrává na omezené časové ploše, v průběhu jediné noci. Divák je doslova vhozen do života těch dvou a na nás s Vandou bylo, aby uvěřil tomu, co mezi nimi je. Aby z gest a nenápadných doteků vyčetl, že ať se stane cokoliv, ti dva prostě budou stát při sobě,“ objasňuje představitel Adama, herec Adam Ernest, který pro film dokonce společně s Danielem Šubrtem nahrál a nazpíval tři songy

Podívejte se na trailer k filmu Jedna noc:

Sdílejte článek
Štítky láska film režisér sex trailer Vanda Chaloupková Internet Adam Ernest David Laňka

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.