Fotbalista Pavel Kuka se rozešel s moderátorkou Renatou Dlouhou. Vyvedl jinou ženu

Bývalý fotbalový reprezentant Pavel Kuka (54) dlouhé roky tvořil pár s pohlednou moderátorkou Renatou Dlouhou (51). Romance je nyní na konečné, Dlouhá totiž potvrdila rozchod.

Ještě nedávno vypadali jako dvojice, kterou čeká spokojené stáří. Dnes je vše ale úplně jinak. Legendární fotbalista, který jeden čas střílel jeden gól za druhým, už pár s půvabnou moderátorkou netvoří.

„Naše cesty se rozdělily. Tu slečnu, která ho doprovodila do Lucerny, neznám,“ uvedla pro web expres.cz Dlouhá s tím, že neví, kdo je dáma, se kterou se Kuka na veřejnosti začal objevovat. Kuka ukázal novou ženu na narozeninové oslavě svého spoluhráče Jana Kollera. Bulvární web expres.cz se pokusil získat také vyjádření od fotbalové legendy. Tady ale novináři narazili.

Kuka krach vztahu komentovat nechtěl

„Nezlobte se, ale nevidím žádný důvod, abych se s vámi bavil o mém soukromí, je to pro mě naprosto nepřípustné,“ vysvětlil svůj pohled bývalý reprezentant.

Renata Dlouhá se s Pavlem Kukou seznámila díky fotbalu. Poznala ho totiž jako sportovní moderátorka. Později se jim narodily dvě děti, dvojice vychovávala spolu dceru Anetu a syna Tomáše, kteří jsou již dnes oba dospělí.

Pavel Kuka novou ženu vzal na oslavu Jana Kollera:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.