Celebrity

9. července 2024 11:09

David Laštovka

František Ringo Čech o manželství i milenkách. Toužil po Markétě Muchové, dala mu košem

František Ringo Čech v 7 pádech

Svérázný umělec František Ringo Čech, který 9. července slaví 81. narozeniny, patří k velkým milovníkům žen. O jeho soukromí se toho příliš neví. Redakci webu Prima Ženy o něm prozradil víc.

František Ringo Čech se během života oženil jednou. S manželkou, bývalou baletkou Magdou, s níž už dlouhá léta nežije, má dvě děti, dceru Margaretu a syna Michaela, který je režisérem. „Celý život jsem ženatý. Akorát spolu nežijeme a máme každý svůj život. Jak říkával doktor Plzák, rozvádějí se jen amatéři. Manželství – to je ekonomická jednotka. Vždycky je dobré, když jsou na to dva. Lidé by se neměli rozvádět,“ prozradil redaktorovi webu Prima Ženy.

Markéta Muchová mu city neopětovala

Mezi jeho tajné lásky patřila spousta krásných hereček i zpěvaček. Pro showbyznys objevil například Markétu Muchovou, která byla manekýnou. Do oka mu padla ve chvíli, kdy hledal krásnou dívku, která by mu namluvila part do skladby Dobrý den. Bylo veřejným tajemstvím, že se do ní zamiloval, ale city z její strany nebyly opětovány. Muchovou poté do svého souboru Kroky Františka Janečka zlanařil hudební producent František Janeček.

Kamarádi si ve stáří pořizují mladé ženy a děti

Pro své kolegy, vrstevníky, kteří si v seniorském věku pořizují mladé přítelkyně a s nimi děti, František Ringo Čech pochopení nemá. V branži má spoustu takových kamarádů. „To je jen strach ze smrti, oddalování stáří. Je teda fakt, že s malým dítětem ožiješ, ale to ožiješ i vedle vnuka. Na to si nemusíš pořizovat v sedmdesáti letech miminko. Je to nezodpovědnost. Ty děti zažijí své tatínky už jenom jako dědečky. Nepochopím to. Další věc je, že jejich mladé ženy je pak stejně kopnou do pr*ele,“ míní Ringo.

Silikonová prsa? Jako lízat zmrzlinu přes gumu

S odporem vnímá i vylepšování ženských těl pomocí plastických operací. „Tak třeba silikonová prsa. Je to hezký do chvíle, než si na to člověk sáhne. Zkušený chlap tu boží hmotu pozná. Prsní svalovina se nedá ničím nehradit. Všechno ostatní pryč! I ten pohyb a mlaskavý zvuk koz, když ta žena běží, je patrný! Ten plast se ale nehýbe! Lituju ty dnešní mladé lidi. Je to jako lízat zmrzlinu přes gumu.“

Odpor k alkoholu má kvůli otci

Mezi jeho neřesti dlouhá léta patřilo kouření. „Třicet let jsem kouřil šedesát denně. V roce 1991, kdy jsem byl na výstavě v Paříži, se mi ale udělalo tak strašně zle, že jsem myslel, že umřu. Tam jsem s tím seknul a od té doby si nezapálil,“ uvedl František Ringo Čech. Naopak k alkoholu má celoživotní odpor. „Můj táta byl barový muzikant a rád kalil, takže mu bylo dost často blbě. Když jsme to s bráchou už jako malí kluci viděli, vypracovali jsme si averzi k alkoholu. Takže alkohol dodnes fakt nemusím,“ uzavřel Čech.

Uršula Kluková v pořadu 7 pádů Honzy Dědka prozradila, jak to měla s Františkem Ringo Čechem:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 7. 10. 2024

Zařízení, na kterém jste závislí ve svém každodenním životě, může dnes náhle selhat. To vás může uvrhnout v paniku, ale nespadněte do této pasti. Zavolejte příteli, který se v těchto věcech vyzná, nebo přivolejte odborníka. V takových chvílích je nejlepší se poruchou netrápit, ale prostě ji co nejrychleji odstranit.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.