Celebrity

12. července 2024 09:53

Michaela Vlčková

Gabriela Lašková porodila. Štěstí, vděk a láska, vzkázala trojnásobná maminka

Moderátorka Gabriela Lašková (34) se na sociální síti pochlubila radostnou novinkou. Stala se trojnásobnou maminkou. Na svět přivítala třetího syna, kterému vybrala netradiční a honosné jméno.

Novorozeného syna pojmenovala oblíbená moderátorka Edvard. „Náš třetí chlapečku, jsi důkazem toho, že na ty nejlepší věci v životě si člověk musí počkat,“ napsala v oznámení na sociální platformě Instagram.

Čtěte také: Gabriela Lašková promluvila o bolestné ztrátě. Druhé těhotenství napoprvé nevyšlo

„Štěstí, vděk a láska nabrali zase nový rozměr,“ pokračovala trojnásobná maminka Lašková.

Gabriela Lašková prozradila, že syn přišel na svět už před několika dny, nicméně půvabná moderátorka si chtěla první společné dny se synem nechat pro sebe.

Pod příspěvkem se okamžitě objevila řada komentářů s gratulacemi nejen od fanoušků, ale i od známých tváří českého showbyznysu. „Moc gratuluji Gábi,“ vzkázala novopečené mamince modelka Renata Langmannová. „Edíku, vítej. Narodil ses do skvělé rodiny a my vás všechny moc zdravíme,“ okomentovala moderátorka Monika Leová.

„Strašně moc gratuluju. To bude řachot. Jsem šťastná za vás. Tolik lásky. Užívejte,“ napsala modelka Tereza Fajksová. „Nádhera. Mám za vás obrovskou radost a moc vám takové štěstí přeji,“ připojila se ke gratulacím vítězka soutěže Miss České republiky v roce 2003 Lucie Křížková.

Podívejte se na song, který Lašková nazpívala s Pokáčem:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.