Móda z Schwarzkopf Elite Model Look: Perkausová ukázala nohy i falešnou čelenku, Lašková bříško

Gábina Lašková vyrazila do společnosti

V pražské O2 areně se konalo finále soutěže Schwarzkopf Elite Model Look 2024. Na prestižní módní událost dorazila řada celebrit. Podívejte se, jak se na takovou akci oblékly a posuďte, komu to slušelo nejvíc.

Letošní jubilejní 40. ročník se výjimečně nekonal na Pražském hradě, nýbrž v moderní O2 areně. Ze čtyř desítek finalistů nakonec porota vybrala Micklate Décio Macobolu z Mosambiku a Imade Darouacheho z Itálie. Na finálové odpoledne, kdy šlo především o krásu a jedinečnost, dorazila také řada hvězd z oblasti modelingu a showbyznysu. A co si na módní událost oblékly?

Eva Perkausová

Moderátorka zvolila stříbrné šaty z konfekce, ke kterým si vzala páskové lodičky v tělové barvě a černé psaníčko. Doplňky ve stejné barvě by udělaly větší parádu, nicméně i tak to Evě slušelo. Vlasy měla vyčesané do culíku a na zveřejněných fotografiích to vypadá, jako kdyby v nich měla černou čelenku. Nenechte se však zmýlit, ve skutečnosti se jednalo o stín. „Vidíte tu černou čelenku? Já taky, ale ve skutečnosti jsem žádnou neměla. Ať žijí reflektory,“ zasmála se dvojnásobná maminka ve stories na Instagramu. V dalším příspěvku si poté udělala srandu z módních kritiků, kteří „čelenku“ na jejím outfitu zhodnotili negativně.

Gabriela Lašková

Nastávající maminka Gabriela Lašková se objevila ve společnosti zřejmě naposledy před porodem. Moderátorce to ve volných šatech velice slušelo. Zvolila jemný světlý odstín, ve kterém působila velice něžně a žensky. K němu také hezky sladila páskové lodičky.

Mohlo by vás zajímat: Móda podle horoskopu: Rakům nejlépe sedne elegantní styl, Blíženci jsou trendy

Michaela Kociánová

Modelka Michaela Kociánová také vsadila na tělovou barvu. Vynesla nádhernou róbu od slovenského návrháře Borise Krále. Šaty s korzetovým vrškem a volnou sukní jsou z jeho nové kolekce a měly na sobě pár detailů s kamínky. Cena outfitu se pohybuje kolem sta tisíc korun. Kociánová k němu obula tělové lodičky s uzavřenou špičkou a look doplnila šperky od Klenoty Aurum za 741 tisíc korun.

Debbie Brown

V temnějším a odvážnějším outfitu naopak dorazila módní návrhářka Debbie Brown. Ta oblékla černé průsvitné šaty s průstřihy ze své vlastní kolekce, které jí odhalovaly nejenom nohy, ale také část bujného poprsí. „Letos máme urbanistickou temnou přehlídku, hodně undergroundovou a ve tmě,“ sdělila Debbie v rozhovoru pro web eXtra.cz ke své nové kolekci, kterou představí na filmovém festivalu v Karlových Varech.

Čtěte také: Nela Slováková o založení rodiny: Partner by už trochu chtěl, já mám ale kariéru

Zorka Hejdová

Na černou vsadila také Zorka Hejdová, která vyrazila v černém overalu od návrháře Michaela Kováčika. K tomu vynesla šperky Roberto Coin a psaníčko značky Cult Gaia v ceně kolem 92 tisíc korun.

Akci si nenechala ujít ani řada dalších známých osobností. Nechyběla topmodelka Daniela Peštová, která zářila ve světle růžovém kostýmku a kterou na akci doprovodili její dva synové. Dorazila také herečka Hana Vagnerová, která oblékla extravagantní bílou róbu s výrazným prvkem, jenž ale opticky nelichotivě rozšiřoval.

Podívejte se na záběry z finále Schwarzkopf Elite Model Look 2024:

Sdílejte článek
Štítky móda celebrity Gabriela Lašková Debbie Brown Eva Perkausová Michaela Kociánová Hana Vágerová Zorka Hejdová Schwarzkopf Elite Model Look

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 9. 2024

Experimenty kombinující kreativitu a technologie mohou vést k možnostem zvýšení vašich příjmů. Jste vnímaví k novým nápadům a ochotní vynaložit úsilí, abyste je využili ve svůj prospěch. Pravděpodobně objevíte nové talenty, o kterých jste nevěděli, že je máte. Tento den je vhodný k tomu, abyste se přihlásili do kurzu, navštívili přednášku nebo vyhledali doučování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.