Daniela Peštová vyrazila se syny do společnosti. Vypadala jako jejich sestra

Daniela Peštová vyrazila se svými dvěma syny na přehlídku Elite Model Look 2024 do pražské O2 areny. A asi jen málokdo by tipoval, že modelka skutečně jejich matkou, nikoliv sestrou.

Prestižní finále soutěže Elite Model Look se tentokrát ze Španělského sálu na Pražském hradě přesunulo do moderní O2 areny. Čtyřicátý ročník tpřinesl změny nejenom v místě konání, ale také ve formátu, jelikož se spojil s hudebním festivalem Transmission.

Mohlo by vás zajímat: Peštová předvedla, že zvonáče zase frčí. Topmodelka ví, jak opticky prodloužit nohy

Velkolepou událost si nenechala ujít řada známých osobností včetně topmodelky Daniely Peštové (53). Ta na akci nedorazila se svým manželem Pavolem Haberou (62), ale se svými dvěma syny. Staršího Yannicka má Peštová s italským podnikatelem Tommasem Butim. Dvojice se rozvedla, když byly synovi dva roky. Poté se blonďatá kráska seznámila právě se slovenským zpěvákem, s nímž v roce 2002 na světě přivítala dceru Ellu a v roce 2009 se jim narodil syn Paul Henry, který své mamince na akci taktéž dělal doprovod.

Vyladěné outfity

Na první pohled je zřejmé, že všichni tři mají pro módu cit. Daniela Peštová oblékla světle růžový kostýmek, který sladila s malou kabelkou. Na košili a psaníčku se objevovaly stříbrné prvky, které Daniela dokonale vyladila se stejně barevnými lodičkami. Její synové měli po celý večer brýle a vsadili spíše drsnější motorkářský styl.

Čtěte také: Daniela Peštová oblékla šaty ukrajinského návrháře. Cenu nechci znát, smála se

Oba dva měli šedivé bundy, kalhoty volnějšího střihu a na nohy obuli takzvané farmářky. Starší Yannick svůj outfit ještě okořenil stylovým šátkem. Nutno říct, že to všem třem velice slušelo a Daniela vedle svých potomků vypadala spíše jako jejich starší sestra.

Milující máma

Peštová své děti velice miluje. Na Den matek sdílela dojemné fotografie, na nichž je společně se svými třemi potomky. „Když se mi narodily děti, byl to ten nejšťastnější okamžik v mém životě a to, že jsem ho mohla prožít třikrát, považuji za obrovský dar. S čím jsem ale nepočítala, je, kolik strachu, obav a nejistot s sebou rodičovství přináší. A že všechny tyhle strachy a obavy nekončí tím, když děti odrostou, že je to už napořád. Stejně tak jako nejistoty, jestli to rodičovství dělám správně, jestli se to nedalo/nedá udělat líp. Asi dá. Určitě dá. Snad mi to ale ty moje děti nebudou jednou vyčítat, protože já to dělám, jak nejlíp umím,“ napsala k příspěvku na sociálních sítích Peštová.

Podívejte se, jak vypadala Daniela Peštová v roce 2017:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 6. 2024

Vaše přizpůsobivá povaha vás dnes může dostat do potíží, Berani. Osobnosti se mohou střetnout, když nikdo nebude chtít vést. Buďte agresivní, aniž byste byli manipulativní. Udržujte se v lehkém duchu. Nesnažte se nikoho přitlačit k zemi. Vaše povaha je otevřená a expanzivní. Dopřejte druhým lidem svobodu, kterou chtějí. Neočekávané události mohou dramaticky změnit průběh dne, proto se nerozčilujte, když věci nepůjdou podle plánu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.