Daniela Peštová slaví 53. narozeniny. Propaguje přirozenou krásu a do svatby se nehrne

Oslnivá supermodelka Daniela Peštová slaví 53. narozeniny. Při pohledu na dlouhonohou blondýnku však máte pocit, že se zastavil čas. Jaký je její tajný recept na krásu? A proč se ani po více než dvaceti letech vztahu s Haberou nevzali?

Jakmile pohlédnete do tváře Daniely Peštové (53), možná vás napadne i myšlenka, že něco jako elixír mládí skutečně existuje. Češka, která svým vzhledem uchvátila svět modelingu v devadesátých letech, nepřestává svou krásou oslňovat ani po více než třiceti letech.

Mohlo by vás zajímat: Daniela Peštová oblékla šaty ukrajinského návrháře. Cenu nechci znát, smála se

Jako jedna z mála je ale zastánkyní přirozené krásy. Úpravy od plastických chirurgů odmítá. „Žádnou plastiku nemám, mít nechci a doufám, že mít nebudu, ale uvidíme, co bude za 5 let,“ řekla v rozhovoru pro extra.cz. Nevyloučila však ani možnost, že se to v budoucnu změní. „Já nejsem zastánce toho, že když je někdo mladý a krásný, tak aby tohle využíval. Když pak ale někdo dojde do věku, tak taková nějaká výpomoc přijde vhod,“ dodala rodačka z Teplic. O tom, jak velký důraz se ve světě přehlídkových mol klade na krásu, se můžete přesvědčit ve slavné reality show Amerika hledá topmodelku, kterou lze sledovat na kanálu Prima SHOW.

Fanoušci oceňují, že propaguje přirozenou krásu

Daniela se o sebe snaží pečovat zevnitř i zvenčí. Je o ní známo, že například nepije alkohol. Jak se tato sto osmdesát centimetrů vysoká kráska udržuje? „Snažím se jít tou přírodní cestou. Neřeším všechno, neřeším každou vrásku. Starat se o sebe, kvalitní kosmetika, spánek, dostatek pohybu, všechno se vším,“ popisuje svůj přistup ke zdravému životnímu stylu Daniela.

Čtěte také: Danielu Peštovou štve důraz na vizáž: Proč se talentované ženy musí svlékat?

Její postoj ke kráse obecně oceňuje také velká většina jejích fanoušků na sociálních sítích. „Byla jste a stále jste krásná, to bude i tím, že se z toho stárnutí nehroutíte a hrajete s tím, co máte – a že máte s čím hrát,“ napsala pod fotku Peštové jedna žena. Peštová už nějakou dobu spolupracuje s přírodní kosmetickou značkou, v péči o pleť má tudíž jasné preference.

Druhá svatba už (ne)bude

Peštová byla vdaná jednou. Z prvního manželství s italským podnikatelem Tommaso Butim má syna Yannicka (27). Manželství skončilo po třech letech rozvodem. Yannicka od jeho pěti let vychovával slovenský zpěvák Pavol Habera (61), se kterým má Peštová ještě další dvě děti – dceru Ellu (21) a syna Paula Henryho (13).

Do dalšího sňatku se ale Daniela nehrne. „Už jednou jsem vdaná byla a Paľo byl taky ženatý. Až po své první svatbě jsem zjistila, že mi koncept manželství úplně nevyhovuje. Vždycky jsem chtěla být vdaná, protože jsem byla naučená, že to je něco, co se má dělat, určitý životní vzorec. Aniž bych ale poslouchala samu sebe, jestli to mám nebo nemám dělat, a asi mi ten formát nevyhovuje,“ vysvětlila modelka svůj pohled pro časopis Story.

Přiznala ale také, že nápad na vdavky už byl. „Paľo mě požádat chtěl, ale když se na to koukáme dnes, myslím, že i on tím následoval nějaké vzorce, které jsme měli naučené. Že by se to tak mělo dělat. Tady vůbec nejde o to, že bych ho odmítla nebo něco podobného, vůbec ne. Myslím, že to oba cítíme stejně. Není ve vztahu jeden, který by chtěl a druhý ne. Je to něco, v čem se naprosto shodneme. V tomhle a v tom, že nechodíme tancovat na plesy,“ dodala s humorem Peštová.

Pavol Habera s Danielou Peštovou na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.