Celebrity

17. června 2024 06:00

Vanesa Havlíková

Nela Slováková o založení rodiny: Partner by už trochu chtěl, já mám ale kariéru

Nela Slováková promluvila o založení rodiny

Nela Slováková (34) je v poslední době pracovně velmi vytížená. Nejen, že se věnuje své značce, ale vlastní také apartmány v Chorvatsku, kam pravidelně z Česka dojíždí. Do toho všeho chce mít čas také na svého partnera. S influencerkou jsme se potkali na módní přehlídce sourozenců Ponerových, kde exkluzivně pro Prima Ženy prozradila, jak se jí vše daří skloubit dohromady, co mají společného s partnerem, i zda přemýšlí o založení rodiny.

Módní přehlídka, kterou uspořádali sourozenci Ponerovi, se tentokrát nesla ve velkolepém stylu. Návrháři totiž nechali na Letenské pláni postavit obří cirkusové šapitó a po mole se prošla desítka modelek. Akci si nenechala ujít řada známých osobností včetně influencerky Nely Slovákové.

Čtěte také: Slováková se pustila do Myslivcové. To je teda síla, zkritizovala její vzhled

Nelo, dovedete si představit, že byste si i vy stoupla na přehlídkové molo?

Ale jasně, z hecu proč ne. Myslím si, že jako dáma chodit umím, podpatky člověk nosí celý život, takže určitě ano.

Vy neustále pracujete na své postavě, co vás motivuje?

Tak mě motivuje především moje spokojenost. Já jsem opravdu ráda, když jsem se svou postavou spokojená. Vidím to pak i na fotkách a videích, že se člověk pak nemusí bát nebo něco schovávat, a to mě na tom baví, že se můžu kdykoliv vysvléct do plavek a říct si, že ta dřina stála za to.

Máte i sportovně založeného partnera. Je i on vaše motivace při cvičení?

Když jsme v zahraničí, tak společně zajdeme do fitka nebo si zaběhat. Máme apartmánové domečky v Chorvatsku, takže tam se běhá samo. Spousta žen vedle krásných sportovců kysne, ale každému, jak se líbí. Já osobně bych určitě nechtěla být vedle svalnatého chlapa nakynutější.

S partnerem vás od sebe dělí vzdálenost, je to ve vašem vztahu problém, vadí vám to?

To je náš denní chleba. Víte co, já když se koukám na nějakou reality show, kde si třeba ženy mění partnery, tak se divím, že někomu vadí, když toho partnera pár dnů nevidí. My jsme na tohle zvyklí. Maximálně jsme bez sebe tak měsíc a za tu dobu jsme si na to už opravdu zvykli.

Jste spolu už poměrně dlouho, plánujete nějak váš vztah posunout? Bavíte se o založení rodiny?

Nikdy nevíte, kdy se můžete rozejít a nikdy nevíte, co se stane. Proto já nerada plánuji. Žiji pro daný okamžik, mám ráda tu přítomnost. Budoucnost poté, kdo ví. Myslím si, že nějaké plány nemají úplně význam.

Pohledy na budoucnost máte ale s přítelem stejné?

Myslím si, že kdyby ne, tak bychom spolu nebyli už tak dlouho. Jediné, co je trochu odlišné, tak to jsou děti. Já bych chtěla pořád jen pracovat, baví mě to, a on by možná už trochu chtěl tu rodinu založit. Pořád je to ale otázka budoucnosti.

Kdyby tedy partner do roka po miminku toužil, tak co vy na to?

To mám pocit, že se jdu pověsit. Prostě a jednoduše, každý to má v životě jinak a nemůžu být odsuzována, že mám v životě kariéru a cestování a že pro mě není prioritou dítě. Třeba se to jednou otočí a vše bude jinak, kdo ví.

Podívejte se na velkolepou přehlídku sourozenců Ponerových:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 6. 2024

Berani, věnujte dnes velkou pozornost svým přátelům. Někdo z nich možná prochází těžkým obdobím a potřebuje trochu více podpory a pozornosti. Pokud můžete, dejte dohromady několik kamarádů a uspořádejte improvizovaný oběd či večeři nebo jakoukoli jinou aktivitu, která vám umožní se zasmát, sblížit a sdílet. Vaše přátelství jsou pokladem, kterého je třeba si vážit a pečovat o něj.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.