Gabriela Lašková promluvila o bolestné ztrátě. Druhé těhotenství napoprvé nevyšlo

Tohle je mé čtvrté těhotenství, napsala na Instagram moderátorka Lašková, maminka dvou synů, která teď čeká na příchod třetího potomka. V příspěvku tak odhalila, že jedno těhotenství nevyšlo. Přesto se nyní rozhodla podělit se o bolestné podrobnosti.

Moderátorka Gabriela Lašková (34) je maminkou dvou kluků, Benedikta (*2018) a Vincenta (*2020). Nyní čeká třetího potomka a pohlaví zatím tají. Mezi příspěvky plnými rodinné lásky a pohody se se svými fanoušky na Instagramu podělila také o bolestnou zkušenost, která možná pomůže podpořit rodiče, kterým se stalo něco podobného.

Mohlo by vás zajímat: Eva Hecko Perkausová poprvé promluvila o porodu. Chlapeček Arian vážil 3,5 kila

„Na Beníčka jsme si počkali skoro rok, nepřál nám čas, práce, ale hlavně asi má psychika. Bylo to po svatbě a na každé společenské akci jsem čelila otázkám, kdy přijde miminko, a já pořád mlžila, že se snažíme a že to snad brzy přijde. Zpětně bych mnohdy reagovala jinak, řekla jim, že to prostě nejde, ať se neptají, ale tehdy jsem to nedokázala uchopit. Měla jsem pocit, že selhávám, bála se a vlastně nechtěla, aby se psalo, že to nejde, protože jsem to sama nechtěla slyšet,“ popsala moderátorka, jak to bylo s prvním početím miminka. Po změně gynekologie nakonec přišla i vnitřní úleva a zadařilo se.

„Druhý pokus se povedl hned, nemohli jsme tomu uvěřit. Bohužel jen několik týdnů na to jsem o miminko přišla. Bylo to těžké, byla jsem z toho strašně smutná a pořád jsem přemýšlela nad tím, co jsem udělala špatně. Od okolí jsem slyšela, že to tak mělo být, že to bylo naštěstí ‚brzy‘, nebo že můžu být ráda, že to nebylo pořádně ještě miminko. Věděla jsem, že jsou mnohem bolestivější ztráty a měla pocit, že ta má vlastně nebyla dost velká, a tak jsem o ní nemluvila. Ale pro mě byla,“ popsala Gabriela Lašková, která má snímek z ultrazvuku stále schovaný. „Občas si říkám, jaké by asi miminko bylo,“ shrnula smutné myšlenky, kterým se nejspíš nevyhne žádný z rodičů, který má s potratem zkušenost.

Podívejte se také na song, který Lašková nazpívala s Pokáčem:

Za krátký čas se však dle slov moderátorky štěstí zase vrátilo na jejich stranu. Vincent přišel na svět zdravý, přestože se Lašková podělila i o vzpomínky na náročný porod. „Porod byl náročný a měli jsme namále, ale dopadlo to dobře. Za to budu vždycky vděčná. Za oba porody samozřejmě. Kluci moji milovaní,“ zakončila.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.