Celebrity

12. března 2024 10:00

Eliška Reiglová

Gabriela Lašková strachy bez sebe: Syn po nešťastném pádu skončil se stehy na hlavě

Když už máte dvě děti, třetí těhotenství rozhodně klidné nebude. Své o tom ví moderátorka Gabriela Lašková (34), jejíž původně pohodový víkend skončil pořádným dramatem. S mladším synem Vincentem (3) spěchala na pohotovost poté, co si při nešikovném pádu rozrazil hlavu. Naštěstí nakonec vše dobře dopadlo.

Šestiletý Benedikt a tříletý Vincent jsou pro Gabrielu Laškovou největší životní radostí. Moderátorce se zanedlouho narodí třetí dítě, ale o klidném těhotenství si může nechat jen zdát. Děti jsou zkrátka děti a ne každý den s nimi je posvícení. Nejhorší jsou momenty, kdy se matka musí o jedno z nich strachovat. A k přesně takovému momentu došlo.

Čtěte také: Moderátorka Gabriela Lašková je těhotná. Fanouškům se pochlubila dojemným vzkazem

„Čtyři stehy na té nejstatečnější hlavičce. Byla to chvilka, nešikovný pád a už jsme byli na cestě. Naštěstí jsme byli za 5 minut v nemocnici, zlatá Litomyšl. Děkujeme všem v čekárně, že nás pustili první,“ napsala moderátorka na Instagram k fotografii, na níž má její syn po lékařské pomoci obvázanou hlavičku.

„Nejvíc ale děkuji svému chlapečkovi, který byl tak statečný, že pro to nemám slov. To se nedá popsat, prostě držel a všechno to statečně zvládnul. Když bylo po všem, byl zase od ucha k uchu a bylo ho všude plno. Láska moje milovaná,“ napsala Lašková, kterou sledují tisíce dalších matek, pro něž je inspirací.

Dramatické chvíle pro ni byly náročné, ale nakonec se Vincentovi naštěstí nestalo nic vážnějšího a na památku po tomto pádu bude mít jen malou jizvičku. „Každá vteřina mi lámala srdce. Každý rodič to zná. Strach o dítě je ten nejhorší. Ale bude dobře, naštěstí to znamená jen jizvu,“ dodala oblíbená moderátorka.

Dvojnásobnou maminkou se nedávno stala také moderátorka Eva Perkausová:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.