Moderátorka Gabriela Lašková si splnila sen. Domácí bruslení se ale neobešlo bez pádů na zadek

Moderátorka Gabriela Lašková před pár dny oslavila 32. narozeniny a jako dárek si nadělila splnění svého dávného snu. Maminka dvou dětí si ještě vedle mateřských povinností a zpravodajství našla nový koníček v podobě kolečkových bruslí.

Bývalá Miss a moderátorka Gabriela Lašková se tedy rozhodně nenudí. Vždy usměvavá a pozitivně naladěná maminkadvou chlapců, skoro pětiletého Benedikta a rok a půl starého Vincenta, na Instagramu zveřejnila video, na kterém uprostřed obývacího pokoje předvádí svůj krasobruslařský um.

„Ke svým 32. narozeninám jsem si přála jediné – splnit si sen a naučit se krasobruslit,“ napsala v popisku videa krásná moderátorka, která na bruslích rozhodně není žádná začátečnice. Přesto se ale její pokusy o zdokonalování neobešly bez pádu a nějakých těch odřenin. Jako vždy to ale bere s humorem a nadsázkou.

„Na led bych se jen tak nedostala, tak jsem se rozhodla využít naši velkou garáž (nebo momentálně obývák),“ napsala pobaveně s tím, že její začátky jsou spíš jedno velké máchání rukama a je ráda, že se udrží při životě. „Ale nevzdávám se, to vůbec, budu s vámi sdílet pokroky, to je slušná motivace,“ slíbila Lašková svým fanynkám. Kdo ví, třeba uvidíme moderátorku za pár let na zimních olympijských hrách, jak vyhrává zlatou medaili.

Nebylo to přitom zdaleka poprvé, co se Gabriela na sociálních sítích pochlubila svými tanečními kreacemi. Na jedno z jejích sdílených videí poukázal i Jan Kraus ve své show, kde byla hostem. Z červeného gauče tehdy prozradila, jak podobné záběry vznikají. „Tohle dělám denně. Chtěla jsem, aby lidi viděli, že je normální upustit páru, být trochu praštěný. Sociální sítě jsou plné dokonalých lidí a tváří a mě baví tohle,“ okomentovala svoje vystoupení, nad kterým se rozdováděný Kraus náramně bavil.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.