Potvrzeno. Generál Petr Pavel kandiduje na Hrad! Oznámením překvapil Honzu Dědka

7 pádů Honzy Dědka (33) - Generál Petr Pavel kandiduje na Hrad

Tímto prohlášením generál Petr Pavel poprvé oficiálně potvrdil spekulace o svých ambicích stát se budoucím českým prezidentem. Televize Prima celý rozhovor přinese v úterý 30. srpna ve 21:35 v talkshow 7 pádů Honzy Dědka, která se navíc pochlubí novou podobou.

Do prvního poprázdninového dílu své talkshow si Honza Dědek pozval kapelu Lucie, herce Roberta Jaškówa (52) s Natalií Halouzkovou (21) a generála Petra Pavla (60). Ten v rozhovoru, který se natáčel v úterý 23. srpna, poprvé oficiálně potvrdil, že hodlá kandidovat v prezidentských volbách.

Oznámil i termín zahájení volební kampaně. „Svůj program představím a kampaň naplno spustím v úterý 6. září. Od tohoto okamžiku také začnu objíždět kraje s cílem získat podporu občanů formou podpisů i příspěvků na kampaň,“ řekl při včerejším natáčení pořadu generál Petr Pavel, který coby nezávislý kandidát potřebuje nasbírat padesát tisíc podpisů občanů.

Motivaci zapojit se do boje o Pražský hrad zdůvodnil tím, že chce pomáhat Česku v těžké době, kdy čelí několika krizím a také důsledkům války na Ukrajině. „Prezidentské volby budou o tom, zda si za hlavu státu vybereme člověka, který ví, jak se v krizi chovat, a Česko tímto nelehkým obdobím provede,“ uvedl armádní generál ve výslužbě a bývalý předseda Vojenského výboru NATO.

Velkolepé novinky v show 7 pádů Honzy Dědka

První nový díl 7 pádů Honzy Dědka bude výjimečný v mnoha ohledech. Diváci zaznamenají nejen vizuální změnu pořadu, neboť díky přesunu místa natáčení z Malostranské besedy do prostornějšího Švandova divadla získává novou, moderní dekoraci, ale i obsahovou. V každém díle zahraje kapela. Jakou jinou kapelou začít než tou historicky nejúspěšnější, kapelou Lucie, kterou doprovodí symfonický orchestr.

„Těžko si dovedu představit zajímavější start do nové sezony. Jsme v novém prostředí, k tomuto kroku jsem se dlouho odhodlával a změny jsem se bál, ale když jsem viděl a slyšel Lucii v doprovodu orchestru, bylo to dechberoucí. V tu chvíli jsem věděl, že to bylo správné rozhodnutí. Robert Jašków se rozhodl do 7 pádů spadnout, zatím všichni mí hosté na jeviště přišli po svých, Robert spadl z pětimetrového provaziště. Strašná rána, šok a úžas v hledišti. Přežil, nic se mu nestalo, pro mnohé nepochopitelné. A nakonec generál Petr Pavel oznámil kandidaturu na prezidenta uprostřed rozhovoru. Doufal jsem v to, ale nečekal jsem to,“ přiznává Honza Dědek.

Celý díl 7 pádů Honza Dědka sledujte v úterý 30. srpna ve 21:35 na Primě.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.