Celebrity

17. prosince 2022 09:00

Vanesa Havlíková

Hana Křížková promluvila o ideálním partnerovi: Jediný muž na světě je pro mě Hurvínek

7 pádů Honzy Dědka (48) - upoutávka

Hana Křížková (65) je česká herečka a zpěvačka, která se na profesionální scéně poprvé objevila na hostování ve skupině Metronom roku 1982. Během oblíbené talkshow zavzpomínala, jak zpívala pro vojáky, a promluvila o štacích s Petrem Kotvaldem (63) i ideálním partnerovi.

Metronom byla karlovarská hudební skupina činná v letech 1964 až 1991. Jejím frontmanem byl hudebník Ivan Šendera. „Metronom byla moje první profesionální kapela. Hráli z 90 % pro vojáky, jezdilo se po kasárnách. Vešla jsem tam, ani jsem nezazpívala a měla jsem obrovský potlesk. Nejlepší to bylo v Sabinově, to byl lágr pro vojáky, tam neviděli ženu jakou dobu. Vešla jsem tam, oni strhávali saka a mávali s nimi nad hlavou,“ vzpomínala Hana Křížková, kterou můžete znát například ze seriálu Svatby v Benátkách, hned na úvod v 7 pádech Honzy Dědka.

Pozadí Hany Křížkové vidělo několik lidí

Petr Kotvald tehdy odcházel od Hanky Zagorové (†75), chtěl se osamostatnit. Zavolal mi, jestli bych s ním nechtěla vystupovat jako host. Jezdili jsme volhou, jelo to asi 60 kilometrů za hodinu. On to byl pěkný uličník. Tenkrát nebyly na každém rohu benzinky s toaletou. Když jsem chtěla na záchod, poprosila jsem ho. Jednou takhle zastavil, ale nikde nebyl strom ani nic. Tak mi řekl, ať si dřepnu za auto, ale normálně odjel, tak jsem tam dřepěla s nahým zadkem,“ vyprávěla Křížková o společně stráveném čase se zpěvákem Petrem Kotvaldem.

„Tenkrát se nejezdilo rychle, takže si mě všichni prohlédli. Jednou mi zase například zastavil u lesa, dokonce mi podal i kapesníček, ale mentolový… To jsem netušila, kolik znám sprostých slov,“ dodala.

Na závěr Hana během rozhovoru s Honzou Dědkem prozradila, jak si představuje svého ideálního partnera. „Po různých zkušenostech vím, že jediný muž na světě pro mě je Hurvínek. Ale je tam zádrhel, viděla jsem ho nahatého, bohužel HO nemá,“ prozradila zklamaně na závěr.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.