Celebrity

22. října 2024 11:20

redakce Prima Ženy

Hanu Mašlíkovou okradli. Vzali mi třináct let života i byznys, svěřila se

Influencerka a bývalá playmate Hana Mašlíková (42) je v šoku. Kvůli sarkastickému vtipu, který utrousila na svých sociálních sítích, přišla o profil na Instagramu, na kterém ji sledovalo více než 150 000 tisíc lidí.

Hana Mašlíková si již několik let vydělává prostřednictvím sociálních sítí. Na Instagramu ji doposud sledovalo 150 tisíc uživatelů, a není tedy divu, že si díky veškerým spolupracím přišla na hezký obnos peněz.

Čtěte také: Dominiku Mesarošovou vykradli. Přišla o kabelky a boty za čtvrt milionu korun

Nový začátek

Nyní se Mašlíková z nového profilu na Instagramu svěřila, že o původní účet přišla a vše, co doposud budovala, je kvůli jedné sarkastické poznámce pryč. „Podvod a katastrofa v přímém přenosu – jedním kliknutím mi vzali 13 let života i byznys. Instagram pro mě nebyl jen pouhým místem pro sdílení fotek, ale i mou komunikační platformou, podnikáním a zdrojem radosti ze spojení s vámi – mou úžasnou komunitou,“ rozepsala se influencerka na svém novém profilu.

„150 000 sledujících, nekonečné interakce, které mě naplňovaly, a roky budování vztahů zmizely kvůli jedinému sarkastickému vtipu. Tato situace mě doslova srazila na kolena... S podporou přátel, rodiny a vás všech jsem se však rozhodla to nevzdat a začít znovu - od nuly a úplně od začátku,“ pokračovala.

„Svět bohužel není fér, ale já jsem odhodlaná vrátit se silnější a opět s vámi sdílet všechny mé radosti i strasti. Děkuji za každé povzbuzení, které mi pomáhá se zvednout a znovu budovat to, co jsme společně za ta léta vytvořili,“ dodala s tím, že bude vděčná všem, pokud budou její nový profil sdílet mezi ostatní.

Hana Mašlíková promluvila o mužích:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 10. 2024

Intenzivní, živé sny podněcují vaše duševní procesy. Mohli byste se probudit a přemýšlet, proč se vám zdálo to, co se vám zdálo, a jak to souvisí s tím, co se děje ve vašem životě. Nápomocné vám mohou být knihy o snech. Co pro vás symboly znamenají? Symboly, nebo dokonce samotný příběh, by mohly uvést do pohybu mentální řetězec událostí, jehož výsledkem bude nějaký nový projekt. Využijte toho.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.