Celebrity

29. května 2024 16:25

Vanesa Havlíková

Dominiku Mesarošovou vykradli. Přišla o kabelky a boty za čtvrt milionu korun

Modelka a bývalá playmate Dominika Mesarošová (38) prožívá těžké chvíle. Nejenže řeší nepříjemnosti se svým bývalým partnerem, ale navíc se stala cílem zlodějů. Ti jí vykradli sklep, v němž měla hned několik hodnotných věcí.

Dominika Mesarošová bydlí společně se svým synem Eliánem v bytě na Praze 4. Právě dům, ve kterém influencerka žije, se dostal do hledáčku zlodějů. Konkrétně si vyhlédli sklep, v němž má Dominika spoustu hodnotných věcí.

Čtěte také: Synovi chce z pokojíčku sebrat televizi, říká po nevěře partnera šokovaná Mesarošová

Škoda za čtvrt milionu korun

„Ze soboty na neděli vykradli v našem domě čtyři sklepy asi ze čtyřiceti. Jeden z nich byl můj,“ uvedla Dominika Mesarošová pro web Super.cz. „Svítil si baterkou pod dveřmi a jen když zahlédl něco, co mu přišlo atraktivní, tak se tam vloupal. U mě bohužel zahlédl kolo,“ prozradila následně webu eXtra.cz s tím, že si zloděj vyhlédl rovnou čtyři sklepy v domě a že se nyní do sklepa již sama bojí chodit.

Zlodějům bohužel nestačilo pouze kolo, ale odnesli si i další hodnotné věci. „Bydlím v 3kk, v šatníku střídám zimu a léto. Sklep byl naplněný věcmi. Byly tam kožichy, spousta drahých bot, kolo, cestovní kufry,“ objasnila s tím, že škoda je velmi vysoká.

Přečtěte si: Král luxusu byl okraden. Rytmus a Jasmina Alagič přišli o miliony

„Všechno je pryč. Zůstala tam akorát vánoční výzdoba,“ uvedla bývalá modelka. „Odhaduji škodu na čtvrt milionu korun. Akorát jedu na pojišťovnu,“ dodala pro Super.cz zničená Dominika Mesarošová.

Podívejte se na rozhovor s Dominikou Mesarošovou:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.