Celebrity

24. května 2024 10:40

Josef Šťastna

Synovi chce z pokojíčku sebrat televizi, říká po nevěře partnera šokovaná Mesarošová

Modelka a bývalá playmate Dominika Mesarošová (38) prožívá těžké chvíle. Svého bývalého partnera Tomáše Novotného nejdříve obvinila z nevěry a nyní popsala boj o majetek. Tomáš má údajně zálusk i na televizi, kterou kdysi koupil pro svého syna.

Modelka Dominika Mesarošová se dlouho snažila tvářit, že doma je vše zalité sluncem, že s Tomášem Novotným prožívá vztah plný respektu a pohody. Nyní modelka tvrdí, že Tomáš ji podváděl na každém kroku, že dokonce zkoušel svádět její kamarádky.

Zkoušel to i na Feuereislovou

„Potřeboval bych obejmout a potulit. Pošli adresu, udělám ti společnost. Budeme sexovat?“ citoval Blesk jednu ze zpráv, jež měl Tomáš Novotný posílat svým milenkám. Tato údajně patřila bývalé účastnici reality show Vyvolení a influencerce Evě Feuereislové. Když Dominika zjistila, že Tomáš to zkouší na každou druhou, měla jasno, že vztah musí ukončit.

Mohlo by vás zajímat: Těžký rozchod prožívá také Hana Mašlíková

Jenže nevypadá to, že by následoval klidný rozchod. Naopak se zdá, že Tomáš nehodlá jen tak vyklidit pole a do boje povolal právníky. Mesarošová tvrdí, že její bývalý partner chce zpět získat také věci, které do domácnosti v dobrých časech přinesl jako dar.

„Jsem ve fázi, kdy nemůžu být více konkrétní než na sociálních sítích. Máme nařízené soudní stání a nevím, co se bude dít. Zatím mi přišlo, že mám vrátit televizi, tiskárnu a pas, a je tam zmíněná žaloba. Nechám se překvapit, radši bych se ale překvapovala mile. Je to každopádně bizarní,“ uvedla Dominika pro web expres.cz s tím, že jí přijde smutné a zbytečné, že rozchodové tahanice skončí nakonec před soudem.

Velká láska v Brně

Dominika Mesarošová svému vztahu věřila natolik, že se za Tomášem Novotným dokonce odstěhovala do Brna. V Praze tak opustila kamarády a nechala plavat řadu pracovních příležitostí.

„Tehdy jsem otěhotněla, a tak jsem šla za partnerem do Brna. A je fakt, že jsem se tady mohla malému věnovat do tří let, než šel do školky,“ uvedla v minulosti pro web eXtra.cz Mesarošová. Maličký Elián přišel na svět v září roku 2018. Tehdy nic nenasvědčovalo tomu, že si Dominika pořídila dítě s proutníkem.

Na Oktagonu v roce 2023 byla Dominika ještě samý úsměv:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 6. 2024

Berani, dnes můžete očekávat, že budete ve svých mezilidských vztazích podnikavější. Můžete si najít nové přátele nebo si užít kvalitní čas s těmi starými. Je pravděpodobné, že se zintenzivní váš milostný život. Několik následujících týdnů vám poskytne vynikající zdroje pro zlepšení vaší citové pohody. Využijte toho.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.