Celebrity

24. května 2024 10:40

Josef Šťastna

Synovi chce z pokojíčku sebrat televizi, říká po nevěře partnera šokovaná Mesarošová

Modelka a bývalá playmate Dominika Mesarošová (38) prožívá těžké chvíle. Svého bývalého partnera Tomáše Novotného nejdříve obvinila z nevěry a nyní popsala boj o majetek. Tomáš má údajně zálusk i na televizi, kterou kdysi koupil pro svého syna.

Modelka Dominika Mesarošová se dlouho snažila tvářit, že doma je vše zalité sluncem, že s Tomášem Novotným prožívá vztah plný respektu a pohody. Nyní modelka tvrdí, že Tomáš ji podváděl na každém kroku, že dokonce zkoušel svádět její kamarádky.

Zkoušel to i na Feuereislovou

„Potřeboval bych obejmout a potulit. Pošli adresu, udělám ti společnost. Budeme sexovat?“ citoval Blesk jednu ze zpráv, jež měl Tomáš Novotný posílat svým milenkám. Tato údajně patřila bývalé účastnici reality show Vyvolení a influencerce Evě Feuereislové. Když Dominika zjistila, že Tomáš to zkouší na každou druhou, měla jasno, že vztah musí ukončit.

Mohlo by vás zajímat: Těžký rozchod prožívá také Hana Mašlíková

Jenže nevypadá to, že by následoval klidný rozchod. Naopak se zdá, že Tomáš nehodlá jen tak vyklidit pole a do boje povolal právníky. Mesarošová tvrdí, že její bývalý partner chce zpět získat také věci, které do domácnosti v dobrých časech přinesl jako dar.

„Jsem ve fázi, kdy nemůžu být více konkrétní než na sociálních sítích. Máme nařízené soudní stání a nevím, co se bude dít. Zatím mi přišlo, že mám vrátit televizi, tiskárnu a pas, a je tam zmíněná žaloba. Nechám se překvapit, radši bych se ale překvapovala mile. Je to každopádně bizarní,“ uvedla Dominika pro web expres.cz s tím, že jí přijde smutné a zbytečné, že rozchodové tahanice skončí nakonec před soudem.

Velká láska v Brně

Dominika Mesarošová svému vztahu věřila natolik, že se za Tomášem Novotným dokonce odstěhovala do Brna. V Praze tak opustila kamarády a nechala plavat řadu pracovních příležitostí.

„Tehdy jsem otěhotněla, a tak jsem šla za partnerem do Brna. A je fakt, že jsem se tady mohla malému věnovat do tří let, než šel do školky,“ uvedla v minulosti pro web eXtra.cz Mesarošová. Maličký Elián přišel na svět v září roku 2018. Tehdy nic nenasvědčovalo tomu, že si Dominika pořídila dítě s proutníkem.

Na Oktagonu v roce 2023 byla Dominika ještě samý úsměv:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 6. 2024

Berani, věnujte dnes velkou pozornost svým přátelům. Někdo z nich možná prochází těžkým obdobím a potřebuje trochu více podpory a pozornosti. Pokud můžete, dejte dohromady několik kamarádů a uspořádejte improvizovaný oběd či večeři nebo jakoukoli jinou aktivitu, která vám umožní se zasmát, sblížit a sdílet. Vaše přátelství jsou pokladem, kterého je třeba si vážit a pečovat o něj.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.