Celebrity

30. března 2024 18:10

Tomáš Durčák

Byl opakovaně nevěrný, sváděl i její kamarádky. Mesarošová přiznala důvod nepříjemného rozchodu

Bývalá modelka Dominika Mesarošová je single. Není to tak dlouho, co s partnerem Tomášem Novotným plánovali rozšířit společnou rodinu, avšak poté přišel zvrat. Potvrzení rozchodu nyní doplnila konkrétními důvody, proč k němu došlo. Partneři se bohužel nerozešli v dobrém, Tomáš jí totiž podle všeho byl nevěrný. A ne jednou.

„Je to tak, bohužel se naše cesty rozešly,“ potvrdila Dominika Mesarošová 26. března spekulace pro Super.cz. Zároveň se tehdy rozhodla blíže nekomentovat důvody, které ke konci vztahu s jejím domnělým osudovým mužem vedly. Ty se však přesto na povrch dostaly a Dominika se k nim nakonec blíže vyjádřila.

Čtěte také: Terezu Ramba přebral Kotkovi herecký kolega. Čím ho okouzlila žena, s níž má syna?

Realita totiž byla mnohem smutnější, než si mnozí zprvu mysleli. Partnery, kteří spolu vychovávají pětiletého syna Eliána, bohužel rozdělily Tomášovy zálety. Zrazená Mesarošová podle všeho odhalila, že posílal nejedné ženě nejen nevhodné zprávy, ale dokonce i podobně laděné fotografie.

„Potřeboval bych obejmout a potulit. Pošli adresu, udělám ti společnost. Budeme s*xovat?“ citoval Blesk jednu ze zpráv, jež měl Tomáš Novotný posílat svým milenkám. Tato údajně patřila bývalé účastnici reality show Vyvolení a influencerce Evě Feuereislové. Když Dominika zjistila, že média již skutečné pozadí rozchodu odhalila, rozhodla se jít s bolestivou pravdou ven.

„Ano. Byly tam nevěry a byly cílené nejen na mé kamarádky,“ šokovala Mesarošová, která se už loni z Brna, kde s Tomášem žila, přestěhovala i se synem Eliánem zpět do Prahy. Kdysi spekulace o partnerské krizi nepotvrdila, nyní je však zřejmé, že už tehdy pravděpodobně došlo k nyní oznámenému rozchodu. „Více se k tomu nebudu vyjadřovat s ohledem na našeho nezletilého syna,“ dodala bývalá modelka.

Dominika Mesarošová se už loni z Brna, kam se původně vydala bydlet za partnerem, přestěhovala zpět do Prahy:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.