Celebrity

26. března 2024 07:57

Eliška Reiglová

Naše cesty se rozešly, přiznala Dominika Mesarošová. Rozpadl se jí vztah s otcem syna

Někdejší modelka Dominika Mesarošová (38) ještě před rokem mluvila o tom, že s partnerem sice diskutují o druhém dítěti, ale ona není nakloněná možnosti ho mít. Nyní je toto téma už zcela smetené ze stolu, jak totiž přiznala, pár s otcem svého pětiletého syna už nějakou dobu netvoří.

Dominika Mesarošová v září 2018 přivedla na svět syna Eliána, kterého má s podnikatelem Tomášem Novotným. Netradiční jméno pár prozradil až nějakou dobu po porodu. Že bude začínat na písmeno E, však sledující mohli poznat podle prvních fotek na sociálních sítích, na nichž měla maminka i její novorozený chlapeček na rukou stejné náramky s tímto písmenem.

Ještě v loňském roce mezi Novotným a Mesarošovou probíhaly diskuze týkající se druhého potomka, tomu ale Dominika moc nakloněná nebyla. „Já už se na druhé dítě necítím, takže to úplně nevidím, ale můj partner by asi chtěl. Diskutujeme o tom, ale spíš říkám, že ne,“ řekla před časem v rozhovoru pro eXtra.cz. Nyní už takové rozhovory na pořadu dne nejsou.

Bolestivý rozchod

Krásná Dominika přiznala, že mezi ní a otcem jejího synka došlo k rozchodu. „Je to tak, bohužel se naše cesty rozešly,“ řekla webu Super.cz s tím, že tuto skutečnost nehodlá více komentovat. Po téměř sedmi letech a společném stvoření nového života je rozpad vztahu bolestivou záležitostí.

Podívejte se, jak Dominika Mesarošová plánovala stěhování z Brna zpět do Prahy:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.