Celebrity

27. května 2024 11:25

Tomáš Durčák

Mesarošovou čeká soudní bitva o syna. Záletnického partnera hájí právnička Agáty

Bývalá modelka Dominika Mesarošová letos zažila krutou ránu. Zjistila totiž, že její partner Tomáš Novotný, se kterým ještě loni zvažovali druhého potomka, jí byl nevěrný. A to ne jen jednou. Nyní tak bude u soudu muset bojovat o péči o jejich pětiletého syna Eliána. Bývalý partner si navíc na pomoc najal advokátku, která nedávno hájila Agátu Hanychovou ve sporu s jedním z jejích expartnerů.

Jak Dominika Mesarošová ukázala na svých sociálních sítích, bývalý partner Tomáš Novotný na nic nečeká a v nastávající právní bitvě už vypálil první salvu. Jeho právní zástupkyně bývalé modelce zaslal dopis, v němž požaduje, aby mu vrátila cestovní pas, televizi a tiskárnu, a to do 15 dnů. V opačném případě by mohla čelit žalobě.

„Přišel mi požadavek o vrácení darované televize synovi do pokojíčku,“ okomentovala vtipně výhrůžnou obsílku Mesarošová, kterou trochu udivilo, že chce její partner vrátit i věci, jež byly svého času láskyplným darem synovi. „Jsme ve fázi, kdy nemůžu být více konkrétní než na sociálních sítích. Máme nařízené soudní stání a nevím, co se bude dít. Nechám se překvapit, radši bych se ale překvapovala mile. Je to každopádně bizarní,“ řekla Mesarošová pro Expres.

Webu následně potvrdila, že dle dokumentů a jejich ověření přímo u Agáty proti ní po boku manžela skutečně stojí bývalá obhájkyně Hanychové. Má jít o právničku, kterou si Agáta najala pro svou soudní bitvu s Jaromírem Soukupem, v níž šlo nejen o péči o malou Rozárku, ale i o výši výživného či její zveřejňování na sociálních sítích.

Mohlo by vás zajímat: Eva Podzimková je dvojnásobnou maminkou. S manželem se dočkali další holčičky

„Ano, jde o právničku, která zastupovala Agátu Hanychovou. Agáta mi na ni moc dobré reference nedala, takže jsem docela v klidu,“ dodala s humorem sobě vlastním Mesarošová. U soudu ji však nyní čeká poměrně klíčová bitva o budoucí štěstí a klid pětiletého syna, který je pro ni vším. Byť lze-li usuzovat z již zveřejněných informací o partnerových nevěrách, měla by být bývalá modelka i v právní bitvě na koni.

„Potřeboval bych obejmout a potulit. Pošli adresu, udělám ti společnost. Budeme sexovat?“ citoval Blesk jednu z nehorázných zpráv záletnického Tomáše, kterou měl poslat jedné ze svých milenek, Evě Feuereislové. Dominika však dle svých slov zjistila, že Novotný jí byl nevěrný opakovaně, přičemž měl zálusk dokonce i na její kamarádky. „Ano, byly tam nevěry a byly cílené nejen na mé kamarádky. Více se k tomu nebudu vyjadřovat s ohledem na našeho nezletilého syna,“ potvrdila letos po rozchodu Mesarošová.

Dominika už na loňském Oktagonu přiznala chuť vrátit se z Brna, kam odešla za partnerem, do Prahy. Věděla o partnerových záletech už tehdy?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.