Celebrity

21. května 2023 11:00

Marie Makovská

Mesarošová šla jen na oběd s přáteli a skončila na MMA. Chci zpátky do Prahy, prozradila

Oktagon MMA 2023 Dominika Mesarošová

Dominika Mesarošová (37) dorazila na včerejší galavečer MMA. Pro web Prima Ženy prozradila nejen komu z dvojice Vémola vs. Kincl fandí, ale také jak se v hledišti ocitla a že ač proti Brnu nic nemá, po Praze se jí stýská a chce zpět.

Na Oktagonu Dominika Mesarošová nebyla poprvé a jak sama říká, MMA ji baví, přestože ví, že ne každý má žaludek se na zápasy dívat. „Ale abych se přiznala, tak dneska to bylo tak, že jsme šli s přáteli na oběd a skončila jsem tady,“ dodala se smíchem.

Jaký před soubojem modelka, která se v minulosti proslavila jako sexsymbol, odhadovala výsledek? „Vítězství přeji tomu, který si ho zaslouží,“ řekla rozhodně. „Mám ale pocit, že Vémola teď není psychicky ve své formě, furt se s ním něco děje, nějaké kauzičky, takže myslím, že to se na něm dost odrazí,“ řekla.

Dlouho očekávaný duel doopravdy vyhrál Patrik Kincl. Karlos Vémola skončil se zdevastovaným obličejem a odjel do nemocnice. Sociální sítě se teď plní komentáři, obrázky a kolážemi, které si dělají legraci z nehezky upravené vizáže legendárního Terminátora.

Přečtěte si také: Lela Vémola podporuje Karlose útočením na sítích. Měli jsme těžkou noc, obhajuje se

Sexy máma

Dominika na galavečer oblékla černý sexy top s průsvitnými detaily a černou koženou sukni. K tomu boty ve stylu kovbojek a červenou koženou bundu, protože červená je její nejoblíbenější barvou, jak řekla naší reportérce. Sama oblečení zhodnotila jako „pohodový outfit“, ve kterém dle jejích slov dokáže uchodit celou noc, protože ještě neví, kam ji dál střevíce zavedou.

Pro Dominiku je nyní středobodem vesmíru její syn Elián. Nedávno prozradila, že za jeho školku platí 250 tisíc ročně. Mohou si to s partnerem Tomášem dovolit a částku si mezi sebe dělí, Dominika podniká v oboru designu a bydlení a očividně se jí daří.

Zpátky ke kořenům do Prahy

Rodinka aktuálně žije v Brně, ale Dominika nám prozradila, že míří zpět do Prahy. „Přiznám se, nic proti Brnu, ale ráda bych se přestěhovala zpátky do Prahy a pracuju na tom.“ Koupili už dokonce i nemovitost. „Je to na Praze 4 na Lhotce, to je taková část, že jen sjedete po nábřeží a hned jste ve městě,“ pochvaluje si. „Praha 4 je moje vysněné místo, kde jsem se narodila já i syn, já jsem tam vyrostla a je to taková moje srdcovka, takže tam jsem si přála pořídit nemovitost a sny se plní!“

Z rodinného domu se tak rodina nejspíš brzy přesune do bytu. „Je to byt, my teď žijeme v domě, a je to pro nás přespříliš, já bych si uměla představit žít v bytě a hodně cestovat,“ dodala Dominika Mesarošová.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.