Celebrity

5. června 2024 06:00

Josef Šťastna

Heidi Janků o randění: Zkusila jsem online seznamky, s mým obličejem je to ale těžké

Heidi Janků o mužích

Okouzlující Heidi Janků (61) snad zná recept, jak zastavit čas. Nestárnoucí zpěvačka se objevila na akci, kde byli představeni finalisté soutěže Muž roku, a doslova překypovala energií a šarmem. V rozhovoru pro Prima Ženy uvedla, že necvičí ani nemusí držet žádné diety.

„Mě překvapuje, že je stále tolik mužů, kteří se chtějí prezentovat v soutěži Muž roku, protože v mém okolí takový žádný kluk není. Soutěži prospělo, že se věková hranice rozšířila do 35 let, protože se hlásí opravdu muži. Jsou vzdělaní, komunikativní a zkušenější,“ uvedla Heidi Janků, která se netají tím, že po dlouhém manželství s hudebním skladatelem Ivo Pavlíkem může randit a v praxi hodnotit namlouvací taktiku mužů, kteří jí nadbíhají.

„Zkusila jsem i seznamování ve virtuálním prostoru, zvláště v covidu to byla jediná možnost, jak se seznámit. Občas to i klaplo, ale musím říct, že je lepší seznámit se z očí do očí. Seznamovací aplikace jsem ale nikdy neměla a mít ani nebudu, protože se známým obličejem a známým jménem je to trošku složitější. Ono to seznamování pro mě je vůbec složité, protože apriori vidí to známé jméno a známý obličej, až pak vidí toho člověka,“ vysvětlila Heidi, která je momentálně single, proto ji nikdo nehlídá, když okukuje mužskou krásu nejen na akcích typu Muž roku.

Necvičím, ale také nevečeřím, přiznala Janků

Heidi Janků vedle urostlých mužů vypadala jako modelka, proto bylo jasné, že musí padnout dotaz na to, jak to dělá, že má stále tak dokonalou postavu.

Mohlo by vás zajímat: Podívejte se, jak bydlí Heidi Janků

„Jsem, jaká jsem, asi jsou to geny. Nemyslím si o sobě, že jsem krásná. Necvičím, nedržím diety, držím jen přerušovaný půst, asi prostě geny,“ vysvětlila se smíchem Heidi, která po 16. hodině už nic nekonzumuje, raději si dá víno a zatančí s přáteli. Je přesvědčená, že cvičit nepotřebuje, ale kompenzuje to tím, že se svým pejskem chodí na dlouhé procházky.

Podívejte se na celý rozhovor v úvodím videu, kde na sebe Heidi Janků také prozradila, který typ mužů ji přitahuje a co by měli muži udělat, pokud ji chtějí pozvat na kávu.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.