Helena Vondráčková zářila v růžových šatech. Model Tatiany Kovaříkové jí skvěle padl

Helena Vondráčková patří bezpochyby mezi okouzlující české zpěvačky. Tentokrát zazářila na Českém plese nejen svým vystoupením, ale také vytříbeným módním vkusem. Podívejte se, jak jí to slušelo.

Helena Vondráčková vypadá v šestasedmdesáti letech stále úžasně. Usměvavá a pozitivně naladěná zpěvačka vystoupila na šestém ročníku Českého plesu, který patří mezi jednu z nejprestižnějších společenských událostí u nás. V prostorách Obecního domu si mohli všichni hosté poslechnout její nezaměnitelný hlas a pokochat se talentem této nestárnoucí hudební hvězdy.

Mohlo by vás zajímat: Hana Maciuchová, Helena Vondráčková, Jitka Zelenková. Proč tyto slavné ženy nikdy neměly děti?

Dress code večera byl opět black tie a ten zpěvačka dodržela na výbornou. Vynesla dlouhou růžovou róbu z dílny módní návrhářky Tatiany Kovaříkové, která skvěle korespondovala s blonďatou barvou vlasů. Zpěvačka a herečka v pastelové barvě působila výrazně a šaty se spadlým ramenem jí ubíraly roky. K tomu si zpěvačka vzala stříbrné psaníčko, které sladila s metalickými lodičkami do špičky.

Fanoušci byli u vytržení

„Opět po roce jsem vystoupila na noblesním Českém plese, který se uskutečnil v Obecním domě a pořádají ho báječní manželé Duškovi. Jsem moc ráda, že jsem i letos mohla být jeho součástí. Děkuji za úžasnou atmosféru při mém vystoupení a těším se, že se zase brzy shledáme na tanečním parketě. Třeba už tento pátek na plese Plzeňského kraje v Plzni,“ napsala Vondráčková k fotce na svém Instagramu.

Čtěte také: Stáli při mně všichni svatí, mohlo to skončit hůř. Vondráčková popsala děsivý pád ze schodů

Pod příspěvkem se okamžitě strhla lavina komplimentů od fanoušků, kteří zpěvačce pochválili výběr šatů i celkový look. „Vypadáte jednoduše úchvatně a šaty jsou top,“ okomentovala fotku fanynka. „Jak to děláte? Elegance sama,“ napsala jedna žena. „Klobouk dolů před vámi, jak vypadáte,“ přidala se další. „Ta žena nestárne, nebo co? Paráda, fakt,“ zalichotil jiný fanoušek.

Podívejte se, co na sebe oblékly krásky na Česko-Slovenském plese:

Sdílejte článek
Štítky zpěvačka celebrity Helena Vondráčková móda Český ples

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.