Celebrity

15. září 2023 13:04

Josef Šťastna

Helena Vondráčková po oslavě u Janečka skončila v nemocnici

Zpěvačka Helena Vondráčková (76) nebude mít hezkou vzpomínku na oslavu 79. narozenin hudebního bosse Františka Janečka. Po nepříjemném pádu skončila v nemocnici a nečekaně zrušila koncert v Havlíčkově Brodě.

Zpěvačka Helena Vondráčková z důvodu úrazu překládá páteční koncert v Havlíčkově Brodě. V pátek nad ránem vynikající zpěvačku sanitka převezla do nemocnice.

„Helenka nad ránem upadla a udeřila se do hlavy. Zavolali jsme raději sanitku, ta ji převezla na vyšetření do nemocnice, na výsledky čekáme,“ řekl manažer a manžel Heleny Vondráčkové Martin Michal v oficiálním prohlášení, které sdílel novinář Luboš Procházka.

Ještě ve čtvrtek večer si oblíbená zpěvačka užívala narozeninový večírek s Františkem Janečkem a jeho hosty. Radovala se a užívala si, že je na stejném večírku s Monikou Absolonovou, Jiřinou Bohdalovou či Kateřinou Brožovou. Pak se ale něco stalo, co zapříčinilo pád. Podle webu Blesk.cz Vondráčková spadla ze schodů. Novinář Luboš Procházka poprosil kolegy z branže o trpělivost.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Jaký vztah k tetě Heleně má Lucie Vondráčková?

„Prosím novináře, aby vyčkali na další informace. Jiné v tuto chvíli sdělovat nebudeme,“ uvedl na svém Facebooku Procházka, který patří k přátelům zpěvačky.

Podívejte se, jak Janečkovi k narozeninám popřála Jiřina Bohdalová:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.