Celebrity

27. srpna 2023 16:39

Eliška Reiglová

Nesnesitelná vedra si vybrala daň. Jiřina Bohdalová skončila v nemocnici

Teploty v České republice během posledních dnů překračovaly hranici 30 stupňů Celsia. Takové počasí dělá dobře málokomu, některé osoby ho ale snášejí obzvláště špatně. Jiřina Bohdalová (92) kvůli vedrům skončila v nemocnici, naštěstí však nejde o nic vážného a podle lékařů jen dočerpává energii.

Přestože je už devadesátnicí, energie má stále na rozdávání a práce se vzdát nehodlá. Stejně jako řada dalších lidí měla v posledních dnech Jiřina Bohdalová ovšem co dělat, aby zvládla vedra. Ta se jí nakonec podařilo lépe snášet pod dohledem lékařů, herečka skončila v nemocnici.

„Jsem v pořádku, tady se učím. V těch vedrech to nebylo možné vůbec, i mladší lidi kolabovali. Já tedy naštěstí ne. Pozítří, tedy v pondělí, začínám točit,“ řekla v sobotu pro CNN Prima NEWS herečka, kterou jen máloco odradí od toho, co dělá nejraději. Už nyní se tak připravuje na to, že o všední dny bude stát před kamerou.

O čem její nejnovější snímek bude, je prozatím záhadou. Tajemná herečka totiž dopředu nic vyzrazovat nechtěla, přiznala nicméně, že je z projektu nadšená. „To si počkejte, ale bude to krásné. Opravdu, jsem do toho zamilovaná a já už se málokdy zamilovávám,“ dodala.

Ač Jiřina Bohdalová v květnu oslavila už 92. narozeniny, stále vypadá skvěle. Recept na dlouhověkost spatřuje legenda české kinematografie ve dvou zásadních věcech. Tvrdí, že je důležité dělat práci, která člověka naplňuje a baví, a nebýt takzvaně přešlechtěný.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 5. 2024

Berani, dnes můžete být požádáni, abyste zpomalili. Ať už to přijde v podobě pokuty za překročení rychlosti nebo odřeného kolena, když zakopnete, musíte tomuto poselství naslouchat. Klíčové pro vás nyní je, abyste v důsledku tohoto zpomalení nepropadali přílišným emocím. Vězte, že je to pro vaše vlastní dobro. Nestěžujte si na to, prostě to udělejte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.