Vondráčková se nezúčastnila zádušní mše za Zagorovou kvůli problémům se srdcem

U zpěvačky Heleny Vondráčkové (75) se objevily srdeční problémy, kvůli nimž je pod dohledem lékařů z pražského IKEM. Právě zdravotní obtíže byly důvodem, proč se nezúčastnila zádušní mše za svou kolegyni Hanu Zagorovou, která zemřela v pátek ve věku 75 let.

Za zesnulou zpěvačku Hanu Zagorovou, která po vleklých zdravotních problémech prohrála svůj boj o život, se v úterý konala zádušní mše pro rodinu a její nejbližší. Zatímco Ivana Gottová nebo Dagmar Havlová na rozloučení dorazily a vzdaly oblíbené zpěvačce hold i za své muže, někteří bohužel přítomni být nemohli. Kromě blízké přítelkyně Moniky Absolonové, která se z pádného důvodu zúčastnit nemohla, se nedostavila ani Helena Vondráčková.

U slavné zpěvačky vyvstaly srdeční problémy, kvůli nimž je pod dohledem lékařů pražského IKEM, a v době, kdy se konala zádušní mše za Hanu Zagorovou, byla na dalším vyšetření. „Helenka je nyní pod stálou lékařskou kontrolou. Vystupovat může, ale musí se vyvarovat stresu a fyzické námahy. Proto se dnes také ze zádušní mše omluvila,“ vyjádřil se Martin Michal, manažer a manžel Vondráčkové.

Helena Vondráčková nepřišla kvůli zdravotním problémům

Zpěvačce je velmi líto, že se nemohla zúčastnit. „Štefanu Margitovi jsem se ze zdravotních důvodů omluvila. Budu ale na dálku s ním i s Hankou, kterou jsem měla moc ráda a do posledních dnů před jejím nečekaným odchodem jsme byly v kontaktu. Podporovala jsem ji v boji s jejími zdravotními problémy a věřila jsem, že je překoná. S jejím odchodem se těžko smiřuji a bolí to,“ vyjádřila svůj zármutek Helena Vondráčková.

Sama doufá, že jí bude brzy lépe. „Udělám maximum proto, abych byla v pořádku,“ sdělila Vondráčková. „Ještě nás čekají dvě vystoupení a pak máme naplánovanou dovolenou, takže na ní si Helenka určitě odpočine a nabere síly,“ dodává Martin Michal.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.