Monika Absolonová na pohřeb kamarádky Hany Zagorové nepůjde. Má k tomu vážný důvod

Rozloučení s nezapomenutelnou českou zpěvačkou Hanou Zagorovou (†75) pro rodinu a nejbližší přátele se uskuteční v úterý v jednom z pražských kostelů. Vždy usměvavá a laskavá zpěvačka si smutný pohřeb nepřála, vdovec Štefan Margita (66) proto pro svou milovanou manželku uspořádá decentní pietní akci. Někteří nejbližší kamarádi dali předem vědět, že se rozloučení nezúčastní.

Ze smuteční akce se omluvila přítelkyně zesnulé Hany Zagorové (†75), herečka a zpěvačka Monika Absolonová (45). Ačkoli jí odchod dlouholeté kamarádky a kolegyně zlomil srdce, pro svou absenci má pádný důvod. „Na rozloučení nemůžu být. Mám práci, natáčení, které nejde zrušit. Hrozně mě to mrzí,“ uvedla Absolonová pro deník Blesk.

Zpěvačka totiž účinkuje v chystané docu reality show Den jako svatba vysílané na televizi Prima a natáčení je bohužel dlouhodobě naplánované na den, kdy se rodina bude loučit s Hanou Zagorovou. Absolonová tak milované kamarádce řekne poslední sbohem až o den později, kdy je připraveno veřejné rozloučení v Divadle Kalich pro všechny, kteří chtějí vzdát slavici hold.

Místo posledního odpočinku si Zagorová vybrala už v minulosti

„Jedno rozloučení bude soukromé v pražském kostele, druhé v Divadle Kalich, kde Hanka hrála a kde bude premiéra Biografu láska,“ sdělil novinářům zdrcený Štefan Margita, který po odchodu své spřízněné duše prožívá nejhorší chvíle. „Hanka si vždy moc vážila vaší přízně a největší radost by jí udělalo, kdybyste si na ni vzpomněli při její písničce. Ze srdce vám děkuji za podporu. Štefan,“ napsal operní pěvec na sociální sítě.

Poslední místo odpočinku si zpěvačka Hana Zagorová zvolila už dlouhou dobu dopředu. Vždy si přála spočinout vedle svých rodičů, maminky Edeltrudy a tatínka Josefa, v rodinné hrobce na vyšehradském hřbitově v Praze.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.